Jourová jako poradkyně na Hradě a zároveň na UK v Praze je docela slušná trafika pro tuto již dnes politickou mrtvolu, když se vrátila z Bruselu do vlasti. Doufám, že již brzy skončí i mandát té zelené gumě na hradě a jednou navždy se za ním a jeho poradci zavřou vody a bude klid!!!
Tak jsem dočetl až sem samé pochvaly na všechno.Nenašel jsem jeden špatný názor. Tak by mě zajímalo kdo tu sebranku volí.Že by to byli negramoti co neumí číst a psát?
Pisalci, jen uveďte správné pořadí, ať to širokému publiku dává smysl : nejprve bude poradkyní Pavla a potom prorektorkou KU. Potom to dává smysl, jak vůbec tato žena mohla obsadit tak prestižní pozici na akademické půdě !
Strašné.... tahle osoba by měla chodit kanály....
Zvláštní kolik lidí nepobralo jednoduchý text v článku
"...svůj plat bude v plné výši posílat na nově založený Fond odolnosti Nadačního fondu Univerzity Karlovy"
Jestli tu školu chtějí zlikvidovat, Jourová je správná volba.
To uz je zarizeno, od doby instalace soucasne rektorky.
Konečně se Karlova univerzita dostane do první stovky vysokých škol světa 😉 …
Tam patřila po svém založení...
Ale koukám, že skrze Jourovou dopochodoval "dlouhý pochod institucemi" už i do Prahy. Těď teprve začne být UK tou správnou líhní progresivistů 🙁
Po tom co předvedla v EU, tedy jak jednotlivé země úspěšně rozeštvávala chorými výmysly, nechápu na jakém základě může zastávat tuto funkci. Neuvěřitelné do jakého bahna padá české školství.
To je výsměch v šem našim slušným lidem.
Dáma, která se vyslovila, že "lepší je mýlit se s USA, než mít pravdu s Ruskem", mi otevřela oč.
Jak podlý a bahnitý je současný politický byznys. Poslední sympatie k P.P. zemřely.
Jak je možné jmenovat tohoto člověka představitelem naší nejstarší university?
Karel IV. se v hrobě obrací....
Zase bude jako pijavice přisátá na erar. To je strašná lodyha. Ona a ji podobní jsou jeho, které ničí tuto zem.
z jejího života:
"Ve vazbě si prožila peklo. Uvažovala, jak spáchá sebevraždu. Dostala nápad, že naběhne hlavou proti radiátoru. To zavrhla. Jak tedy jinak? Nenašla v cele nic, čím by si podřezala žíly. "Nakonec jsem zvolila kombinaci igelitovej pytlík a podprsenka," uvedla. Pytlík nasadila na hlavu a kolem krku ho zaškrtila podprsenkou.
V té chvíli jí všechno došlo. Zburcovala poslední síly a řekla si: Jouřino, neblbni! Začala se drát ven ze svého vynálezu zkázy. "Protrhnout pytlík nestačilo. Zavázaná podprsenka mi svírala krk jako oprátka. Stihla jsem ji rozuzlovat na poslední chvíli. Bylo to absolutní dno všech mých dnů ve vězení. Když jsem se vydýchala, udělalo se mi nějak líp. Řekla jsem si: Tak a teď už to všechno musí jít jenom nahoru." Tušila správně."
No vida... a kde je teď.
zdroj- Odkaz
Skoda, ze se ji to tehdy nepovedlo. Spolecnost by to dnes ocenila.