1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 7 měsíci

Na univerzitách od třetí stovky světového žebříčku může dělat prorektora kdokoliv, protože to je úplně jedno.

589
Před 7 měsíci
Jiří Milton

Asi jí ta výsluha z brusele nestačí,tak bude ještě dojit ČR ještě jako prorektorka UK,co tam asi bude těm studentům plácat za blbosti?? Zřejmě to, jak v bruselu hájila zájmy ČR.🤮

362
Před 7 měsíci

Jen připomínám, že z Bruselu plivala špínu na naši republiku bez zardění a toto individuum bude radit prezidentovi. Od Pavla už po jeho jidášských rozhodnutích hodných křivého lampasáka aby hlavně ON z toho vyšel dobře a hrál jako vždy na dvě branky nic jiného nečekám.

739
Před 7 měsíci
Jaromír Hastík

Nic jiného než závistivé kňučení se od komoušských primitivů jako Hastík ani čekat nedalo 🙂

92
Před 7 měsíci

To už si z těch lidí děláte opravdu pr el? To se slušně napsat nedá! Tady to jde opravdu od 10ti k 5ti..... To je úroveň!

175
Před 7 měsíci
Lidmila Šrámková

Je to to totéž, jako kdyby v roce 1990 byl jmenován na stejnou pozici soudruh Vasil Bilak, velezrádce, zaprodanec Kremlu, signatář dopisu, vyzývajícího soudruhy z Varšavského paktu k okupaci ČSSR v roce 1968.

Jediný rozdíl je v tom , že uvedená soudružka je zaprodanec Nejvyššího Sovětu se sídlem v Bruselu, nikoliv v Kremlu.

75
Před 7 měsíciUpraveno

Tihle lidé kam vítr tam plášť mě vždycky spolehlivě pobaví aneb pro teplá místa i koleno vrtat 🙂. No a s panem Pavlem se sejdou ti praví dva, ideální prototypy oportunismu a kariérismu, bravo, skvělý obraz doby 😉

427
Před 7 měsíci
Martin Mikota

, komunistická sebranka tady zase roznáší svůj hnůj .

146
Před 7 měsíci

To asi Fialenko už nastartoval ten avizovaný program dostat KU do popředí žebříčku světových univerzit.

Jinak si to nemohu vysvětlit! 🙂

184
Před 7 měsíci
Radek Valda

Tohle vláda nemůže nijak ovlivnit.

A kdyby ano, to by zas bylo křiku o zasahování do akademických svobod.

Btw. Rozhodnutí UK nechápu.

52
Zobrazit další 2 reakce
Před 7 měsíciUpraveno

Pěkný trafičky. No jak jinak chce se říct..a není tohle málo? Co třeba přihodit ještě pár dozorćích rad k tomu, ať že svého komisařského platu o nic nepřijde 😉

270
Před 7 měsíci
Petr Kvapil

O peníze nejde, ať je má. Ale celou dobu kopala proti ČR, takže bych ji vzal k zodpovědnosti.

46
Před 7 měsíci

Řekněte mi někdo, že se mi to jen zdá a z toho zlého snu se probudím.

To je prostě šílené. Takže Universita, která nese jméno Karla IV bude mít tohleto za prorektorku. Děs a hrůza.

955
Před 7 měsíci
Pavel Aron

Hrůza to je. Vysvětluji si to tak, že její plat se jim vrátí. Což lze interpretovat jako střet zájmů nebo podvod...

27
Před 7 měsíciUpraveno

Z nadpisu:

"Jourová se stane prorektorkou Karlovy univerzity, bude také poradkyní Pavla"

Úžasné!

Myslel jsem si, že Karlova univerzita už níž spadnout nemůže a vida - může!

Myslel jsem si, že soudruh Pávek už má tolik poradců, že neví, koho z nich má poslouchat dřív a vida - paní Jourová se tam ještě v pohodě "zahřadovala"!

Myslel jsem si, že paní Jourová po její "náročné a vyčerpávající práci" Eurokomisařky má už peněz dost, půjde do důchodu (s jeho obří výplatou) a bude si chtít na stará kolena konečně odpočinout a vida - peněz se jí evidentně stále nedostává, je čilá a plná sil k šíření těch jedině správných "Euro-hodnot" a nejspíš bude chtít aspirovat na nějaká státní vyznamenání udělená soudruhem Pávkem, která jí ještě chybějí!

Myslel jsem si, že paní Jourová je už cca 10 let trvajícím odstrašujícím příkladem toho, co se stane s člověkem, když zasedne v Bruselu k obrovskému korytu a vida - v tomto jsem se nemýlil!

90
Před 7 měsíci

No potěš koště - takže ten bruselský neomarx-progres mor s jeho multikulti, gender, LGBT či eko-klima mocichtivým ohlupováním bude jeho čelná představitelka a jemu oponujících názorů sekernice Jourová šířit mezi mladé. A k tomu hlídat prezidenta, aby ze správných ideologických kolejí nevybočil.

Jasný to důkaz, že bruselská neomarx-progres rádoby elita, v reálu rudá jelita víc a víc šrouby utahuje.

To v podobě kolem sebe kopající chcípající kobyly, která ale v této fázi umírání nejvíc ublížit umí. Zvlášť když se k ní s palicí v ruce Trump blíží.

135
Před 5 měsíci
Pavel Maleček

Smrad z Bruselu až tam? Vrchol všeho...těšte se!

Před 7 měsíci

"Jourová se stane prorektorkou Karlovy univerzity"

0) v jiném medium -co s ním toto nekamarádí- to už psali před cca14 dní

1) ta dáma by mohla začít podnikat a plnit nesmyslná nařízení EU, na kterých se úspěšně podílela

1a) ručičky nebojte se vy makat nebudete,

s pozdravem Svoboda Zdeněk (112)

537
Před 7 měsíci
Zdeněk Svoboda

Proč by dělala rukama, když se živí hlavou ty zoufalce?

297
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt