1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

vše co se zmenšuje vždy přestanu kupovat ze zásady si to odpustím. A vy to dělejte taky. Nejsme ovce. Pokud to dělat nebudete výrobce to udělá příště znovu. To samé dělám s předraženými potravinami. Jednoduše je nekoupím ze zásady.

67
Před 1 rokem

Toto je cesta do pekel. Výrobce něco ušetří , ale ve výsledku nejvíc vydělají řetězce . Zákazník to stejně zaplatí , ale zdražovat se bude stejně a stále. Ještě před 15ti lety byla Studentská Pečeť po desetiletí 200g , potom klesla na 180g . Nyní jsem si všimnul po novém roce , že je už 170g . Přitom na pultech byla na podzim k mání dokonce za 144kč a v akci za 47kč. Co to znamená. Legraci si z nás dělají především řetězce. Příkladem můžou být i Vánoční čokoládové kolekce za 700-900kč. Po Vánocích tzv. výprodej často kolem 200kč.

1
Před 1 rokem

Prostě nás budou řetězce a výrobci potravin okrádat jak se jen dá a ne jen řetězce ,dříve jsem si kupoval lék wobenzym, stál cca 2600 Kč, během dvou roků za něj chtějí lékárny 5000 tisíc, je to už nehorázné co je ČR za zlodějskej stát.

1
Před 1 rokem
Roman Mundy

Obchodník délka jejím to, co si necháš líbit. Tak nebreč, když dobrovolně kupuješ předražený šmejd.

Před 1 rokem

Už dávno nekupuji není to čokoláda

2
Před 1 rokem

Mě se zmenšila žena ale na váhu zase přibrala

2
Před 1 rokem
Tomas Studeny

A je v posteli STUDENÁ ?

5
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Trapaci. At jsou co k cemu a normalne zdrazi.

2
Před 1 rokem

kolik kakaa je v bílé čokoládě?

Mělo se o tom psát už před dvěma lety, protože se zmenšuje gramáž delší dobu a všimla jsem

si toho u mnoha výrobků ne jen u čokolád. Chtějí tím překrývat výši inflace, já to beru jako podvod na zákazníka.

3
Před 1 rokem

Třeba mě to aspoň donutí to nekupovat. Budu si péct vlastní domácí sladkosti. Teda dokud se nesmrsknou i mouka, cukr, mlíko apod. 😄

2
Před 1 rokem
Michaela Foktová

Třeba čokoládu doma asi "neupečete". Teoreticky by to asi šlo, ale musí se člověk naučit postup a pro sebe to nemá smysl. Stačí občas číst rozhovory s lidmi, co začali vyrábět čokoládu a trvalo jim třeba přes rok, než se jim povedlo vyrobit něco použitelného.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Výrobci a obchodníci si vždycky způsob jak zdražit najdou. A i zdůvodnění. Jak to bylo loni na podzim s máslem? Že bylo v létě moc teplo, tím pádem měly krávy méně kvalitní mléko s nižším obsahem tuku. Proto cena vyletěla nahoru. Pak se k tomu připojil i vliv sezóny - předvánoční nákupní horečka. Je únor, 6 týdnů po svátcích a 6 měsíců od léta. A cena másla? Řekl bych, že je furt stejná (různé akční nabidky neberu v potaz).

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA