1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

Jednoduche, uz zmensovali velke Milky, od te doby je vracim do regalu, pokud nema 300 g. Na tak je prestanu kupovat uplne. Bojkotujte to taky, lze to vydrzet, kupte detem radsi ovoce.. Mondelez to zkousel s Toblerone, tlaku pak musel ustoupit. Je to nejhorsi korporace sveta, pro zisk cokoliv.

2
Před 1 rokem

Existuje pouze jedno jediné řešení a u čokolády se dá použít dobře.

Prostě nekupovat.

3
Před 1 rokem

Tohle mi fakt vadí, preferoval bych (když už to musí být ) stejnou gramáž při vyšší ceně. Jestli to půjde takhle dál, tak za čas prodavač(ka) smočí prst do nutelly a udělá vám čáru na balící papír...

2
Před 1 rokem
Petr Kulda

Ale jenom mazlíček,aby ta čára nebyla moc široká. 😂

Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

To už s čokoládou nemá nic společného. Tak se smrskněte a jděte šidit jinam ..fialová krávo!

3
Před 1 rokem

Současné ceny čokolád a obdobných výrobků jsou z kategorie sci-fi. Do nedávna jsem sice byl čokoládový závislák, ale i takhle neřest musí mít někde hranici. Tady opravdu nelze jinak, než to prostě bojkotovat a čokoládu nekupovat. Nakonec i pro samotného člověka je to vlastně přínosná oběť.

2
Před 1 rokem

Přeslazená směs s názvem čokoláda co už alpské mléko má jen v názvu.

Co tato firma Mondelez předvádí i s výrobky pod názvem OPAVIA je k neuvěření.

15
Před 1 rokem
Jan Hasl

Ano, výroba piškotů (kdysi vynikajících) byla už dávno přesunuta do Polska a od té doby jsou nechutné. Arašídové tatranky vůbec arašídy neobsahují, Zlaté Club máslové se nyní jmenují Zlaté Club s máslovou příchutí a je v nich pouze aroma másla. Tuto značku jsem zcela přestala kupovat.

10
Před 1 rokem

Za me je to dobre! Nikdo z nas neni takovy prase aby si rozbalil dve cokolady. Takze kdyz nekdo jako ja dokaze sezrat celou cokoladu na posezeni tak vlastne usetri svoje telo od cukru🤷‍♂️ no a to se vyplati

Před 1 rokem

Měl jsem rád čokoládu ,ale co teď vyvádí to už přesahuje všechny meze-nenažranci.Půl roku ji nekupuji a místo toho jsem si koupil 1 kg kávové bombony a jde to taky.Dříve jsem kupoval i Stud.pečet a co teď za ni chtějí-mají taky smůlu a to je i se zákuskama-upeču plech nebo 1 x za 3 měsíce větrníky,věnečky a je to

Před 1 rokem

Nestlé a Bohemia chips už několik let nekupuji. To samé jablka v akci za 49,90 nebo lovecký salám za 33 Kč/10dkg. To ať si prodejce nechá. Bohužel se nejde spoustu tukanů, kteří to koupí. Takže bojkot jako na Balkáně tedy v ČR neprojde.

4
Před 1 rokem
Daniel Mottl

Ať si každý kupuje co chce, proč za to někoho máte potřebu urážet?

2
Před 1 rokem

Dřív bylo jídlo pro chudé

Brambory a mlíko.....to je dnes jídlo pro bohatší....

Chipsy za 39-59 Kč? Ale chápu pořád je to málo chipsy se budou prodávat prý až za 89 Kč čokoláda taky za 90 Kč

Ale máme se dobře vláda to tvrdí a asi to bude pravda preference vládě stoupají

1
Před 1 rokem
Jaromir David

Za tvůj po💩 život vláda fakt nemůže. Když dobrovolně koupíš osmažené brambory za 500Kč/kg, tak se potom nediv, že toho obchodník využívá.

1
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA