1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Že se zmenšují dobroty, vem čert. Ale že se zmenšují i základní suroviny na vaření a pečení, to je k vzteku. Dlouho mi trvalo, než jsem přišel na to, proč jedna buchta chutná poslední dobou divně a strašně rychle oschne. No ještě aby ne, když je smetana dneska ve skoro polovičním balení, než byla v době, ze které ten recept pochází. Samozřejmě, že tam zrovna v tomhle případě nebyly uvedené gramy/ml, protože se to dřív neměnilo.

Před 1 rokem

Nejvíc mi na tom vadí že se změni i receptury a už se některé výrobky fakt nedaji jist. Nejhorší je to asi u uzenin. Raději kupovat ve farmářských obchodech. Čokolády už také nejím a chipsy vůbec. Za cenu balíku chipsu mám 5 kg krásných českých brambor.

2
Před 1 rokem

To bude velká škoda. Od teď už žádnou milku ale zásadně tu levnou čokoládu neznámého výrobce vyrobenou pro supermarket. Je to jasné,spikli se proti nám Němci. Rozdíl 10 g na černém trhu by pro vás mohl znamenat i smrt ale v legálním obchodě je to v pohodě.

Před 1 rokem

Stalo se mi, že i u různých obchodníků jsem viděl ten samý pokrm s různou gramáží a tedy i za jinou cenu, avšak vzhledově to vypadalo úplně stejně. Než jsem si tu váhu přečetl. Takže bych věřil že řetězce můžou mít nějaký páky na svoje hmotnosti. Jinak z jiné stránky, měl jsem dojem, že EKOkom chce zavést nějaký poplatek za zbytečný obal? Tedy takové to typické u brambůrek. Neví o tom někdo něco?

1
Před 1 rokem

Stačí to nekupovat, Milka je stejně hnusná a plná cukru až z toho trnou zuby.

1
Před 1 rokem

Komentovat smrskflaci asi nemá význam. Chci koupit koupím - nechci koupit nekoupím. Jen se musím smát jedné věci . Není to tak dávno co jeden výrobce na dotaz redaktorky :"Proč se spolu s výrobky převáží i vzduch" ? Například balení Esíček a pod, odpověděl výrobce, že výroba nových forem na obaly vyjde strašně draho a nevyplatilo by se to. Jak je vidět když potřebují, tak to jde a rychle.

1
Před 1 rokem

Nechtěli by jít už do pr...... Už neví, jak by nás víc ždímáli. Ještě chvíli a budu chodit do obchodu jako do galerie, jen si prohlédnout exponáty, na který nemám.

14
Před 1 rokem
Zdeněk Amler

Moc to tady nešiřte. Ještě zavedou vstupné.

6
Před 1 rokem

Mondelez je podnik, jehož produkty nestojí za to kupovat. Jinde jsou levnější a hodnotnější. Milka Dark měla 65 % kakaa, nyní má stejná gramáž pouhých 47 % kakaa. Za stejné peníze. Zloději. Jinak prodávat za stejnou cenu menší balení a méně základní ingredience je sprostá zlodějina. Vím, že se loni kakaové boby neurodily, ale jiný nepodvádějí, cenu zvýšili a obsah i gramáž zachovali.

Před 1 rokem

To stejné se děje, když rozdělují lidi apkami. Když budu mít aplikaci od určitého prodejce, tak má toaletní papír levnější o cca 10,- Kč. Proč? Opět marketingový tah. Byznys!!! Vsugerovávají lidem, že máme jiné chutě než třeba v Řecku, že není kakao, proto bude čokoláda menší a s nižším obsahem kakaa. Proč není na výrobku vyznačena země původu? Jediná cesta je bojkot!!! Nekupovat.

Před 1 rokem

Pojďme si říct, co je příčina stavu: pro výrobce je to zvyšování nákladů kvůli růstu cen komodit na světových trzích. Výrazně například zdražily kakaové boby. Zatímco začátkem loňského ledna jedna tuna vyšla zhruba na 60 tisíc korun, na konci roku se prodávala už za 290 tisíc korun. Podstatné je, že při snižování hmotnosti není nijak dotčena kvalita nebo receptura. Zákazník stále dostává kvalitu, na kterou je zvyklý.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA