1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Smrkflace byla vždycky ale koupili jste si v poslední době Nugetu? (ne nutelu, nugetu). Já tu věc naprosto miloval a teď to je řídký čokoládový olej. Uplný hnus. Snažím se si namlouvat že jsem trefil nějakou vadnou šarži ale mám obavu, že to bude ode dneška standard 🤢

Před 1 rokem

Kdo umí číst, najde info o ceně, počtu gramů a hlavně o ceně za 100 g.

1
Před 1 rokem

Vždyť Milka má zmenšenou gramáž čokolád už hodně dlouho. A totéž další výrobci.

3
Před 1 rokemUpraveno

Jediná možnost je je pořádně ztrestat a NIC od nich nekupovat. Jenomže Češi jsou hlupáci a jak na to potom dají maličkou slevu, hned se o to třeba servou. Navíc ..... to není ani čokoláda, ale matlavá hužva. Okrádají i na kvalitě. Takhle hloupý národ okrade úplně každý.

2
Před 1 rokem

Nadávat nemusíte jen na potraviny v obchodech.

Stačí zajít do hospody na pivo.

Já bojkotuju restauraci, kde vám daj pivo do 0,4L.

To je prostě podpásovka. Jedinej důvod to má dělat ze zákazníka blbce.

Pulitr piva.....0,4L

2
Před 1 rokem
Martin Králík

Ono je to hlavně z důvodu krytí hostinského. V posledních letech se začalo točit hodně "na hladinku" a to musíte to pivo natočit najednou a nahoře je mokrá pěna. A tam se často blbě trefí přesná míra. Takže se může stát, že je tam lehce pod 0,5 l a to je v případě kontroly pokuta. Tak radši řeknou, že je to 0,4 l a mají rezervu.

Před 1 rokem

Mikku už dávno nekupujeme 😀,s čokoládou to nemá nic společného… stačí si přečíst obsah a je vymalováno…. Se divím, že to dneska liddi vůbec ještě kupují… a další jsou všechny Orionky např. Studentská pečeť….

2
Před 1 rokem

Objevila se opět Amerika. Tento jev je zde již poměrně dlouho, spotřebitel ho musel akceptovat a nyní se zde uvádí jako nóvum. Připadá mi, že někteří - autoři podobných článků obzvláště - žijí možná na jiné planetě, ale jistě v jiných ekonomických podmínkách než vetšina populace tohoto státu.

Před 1 rokem

Tak to lidi nekupujte a je to. Kupujte jen základní potraviny a časem se ceny kapku srovnají. Každý brečí a když jdu do obchodu, tak má každý narvaný košík kde jakým nesmyslem

2
Před 1 rokem

v životě už nekoupím Milku, je tak přeslazená, že to nejde jíst, více než 2/3 hmotností tvoří jen cukr

14
Před 1 rokemUpraveno

Orion čokolada už je zmenšená, zaoblili rohy a hned je ze 100g najednou 90g, na první pohled to nikdo nepozná, Orion jsem koupila za 35Kč oproti Milce za 65Kc. Kupuji čokoládu výjmečně, když třeba něco pečeme, nebo jako darek, ale i tak už to začíná být zase luxus.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA