1600/1600Zbývá 1600 znaků

Spíš by si měli ukrojit ze zisku supermarkety, ty jejich marže jsou neskutečný.

Sapa obchod Tamda foods a Milka tam stojí 21.90 Kč po celý rok, bez akcí. Supermarkety si řeknou přes šedesát korun, a určitě to nenakupují dráž, tomu nevěřím.

1
Před 1 rokem

Ehm, počkat, počkat... Takže "obyč." čokolády, sušenky, brambůrky atd atd zdražují.... Ano.. Takže záležitosti, které bychom vlastně ideálně vůbec neměli jíst zdražují.. Hmmm.. Napadá mě řešení... Napadne vás také ? 🫠🤠.

1
Před 1 rokem

Nekupovat a hotovo on si to potom rozmyslí výrobce protože tohle už mi přijde přes čáru ne jen že je obsah produktu menší ale kvalita produktů je už taky dávno pryč hold jsme srdce Evropy a taky odpad Evropy tak proč by toho výrobce nevyužil

1
Před 1 rokemUpraveno

Je to jednoduche, dokud to budou zakaznici kupovat, tak si s nimi budou firmy vytirat pr*el.

Na druhou stranu, cim mene clovek do sebe narve cukru, tim lepe.

Takze to vlastne s nami vyrobci mysli dobre.

1
Před 1 rokem

A smutným paradoxem je, že obal a odpad zůstane stejný... A EU řeší brcka, místo zvýšení podílu odpadu vůči objemem výrobků- viz brambůrky, pytel jako hrom a obsahu v něm cca 40-50% objemu...

1
Před 1 rokem
Petr Keller

Obal nebude stejný bude menší takže se bude muset vyrobit což zvýší náklady a ještě bude výrobce pochválen za menší odpad prostě nekupovat.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

V devadesátých letech jeden výrobce takovéto zboží dokonce propagoval sloganem: "Ještě lehčí, ještě levnější". Následně pak zmenšené balení zdražil tak, že byla cena vyšší, než před touto "inovací". Chytrost nejsou žádné čáry....

1
Před 1 rokem

Další potravina kterou si škrtám z jídelníčku. Prostě snižování množství v balení je hodno práce šmejdů a to podporovat nebudu.

7
Před 1 rokem

Za chvilku budeme kupovat jen vůní čokolády😄...to někde bylo v nějaké komedii...

Ne, já to chápu i když to rozhodně není nic příjemného a zrovna čokoládu sem měl rád😄😐

1
Před 1 rokem

Je to hnus co se děje... Já jsem teďka šel koupit dvě margotky do buchty a když jsem viděl tu cenu a hlavně že byla i menší, tak jsem se otočil šel jsem pryč. 28,- za 80g margotky...

1
Před 1 rokem
Tomas Neubauer

Dobře jste udělal,že jste to nekoupil.Zkazil by jste si tu dobrou buchtu.

Před 1 rokem

Milku a spol. jsem přestal taky kupovat. A to i včetně mé oblíbené Margotky.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA