Sežerte si to sami,potom můžete kňourat kvůli nízkým ziskům.Za mě nekupovat ani v akci 😠.
Mondelez je nejhorší, nejraději by zmenšili velikost až na nulu a co je jen trochu výrobně dražší to přestává dělat. Skončí u jednotného nebaleného nic.
On i ten vzduch asi něco stojí.....musí se vzduchem zaplnit obal = malý obsah, velká krabice. U léků je to taky tak. 30 malých tobolek je dáno do obalu na 300 tobolek.
Ať si klidně sníží gramáž, ale ať se vyrovná kvalita čokolády prodávané v ČR čokoládám prodávané v Německu. Tam to silně pokulhává.
Srabácká taktika, kdy místo zachování gramáže a zvýšení ceny se cena nechá a sníží se hmotnost a bude se doufat, že si toho většina zákazníků při nákupu nevšimne.
Blahobyt už větší nebude, už jedeme pozvolna dolů, země je přelidněná a bohužel populační explozi nikdo nezastaví, na vině je náboženství a nízká inteligence. Třeba to spraví umělá inteligence.
Nechápu jak může být cena této čokolády ve velkých obchodech 65 Kč a u Vietnamců jí kupuji za 28 Kč...Když by to bylo obráceně tak jsem zticha, ale velký obchody aby měli dvakrát takovou cenu ???
No každopádně jak bývá na obalud v případě většího balení výrobcem keasne zobrazeno např 20% navíc, tak toto určitě jde v největší tichosti. Třeba u te mikky krom menšího balení šla i cena pěkně nahoru
A není tedy úplně zbytečný do těch obalů ještě vůbec něco dávat? Mohli by rovnou prodávat vzduch.
Jinak velké balení Milky je běžně za 179 -199,- Kč. To pak i ta čokoláda zhořkne.
Takže když takhle budou pokračovat dál cena zůstane a mi nakonec bude platit za vzduch v balení , není to geniální , NE nebudu kupovat ať si nabouchají do uší a nebo jinam tam jezdí vlak a nehouká
Pro ty , kterým to nevadí .....
Smutné.
Když výrobce sníží hmotnost o 10% při zachování ceny výrobku tak je to přece zdražení !
Ale to tu jaksi nikdo neřeší .....