A zrovna dnes jsem si koupil místo Margot 85g za 22.90, tyčinku Karibik 100g za 9.90.. Tak jsem koupil čtyři kusy, páni manažeři z Orionu… Chapiš to..??
Jedina ucinna zbran je proste jim to nekupovat. Udelat presne to, co v byvale Jugosce.
A co to přestat kupovat? Ať si to strčí....
Různě po světě se bojkotuje nakupování, obávám se že u nás nemožné 🙈 Někdo musí do obchodu denně....
Mondelez i Nestlé stále podnikají v Rusku (po začátku války neodešly). Nekupujte jejich šunt, pomáháte financovat Rusáky.
A zvýší gramáž beze změny ceny až se ceny kakaa a inflace celkově sníží? Dají na obal "-10%" jako se chlubí v případech kdy zvětší pouze obal? Odpověď všichni známe.
Čokolády nesleduji ale třeba Albert šunky jsem 90g nikdy nevzal. Ať si to strčí kam chtějí. Je to defakto klamání protože 100g je zažitá míra.
A to si vemte, že třeba Krahulík dělá 75g balení salámy za cenu stejnou jako předtím 100g. A ve stejném obalu. I plátky tam rozprostřeli tak, že to "vypadá plné".
Já to prostě nekupuju a co se tu nerika , že snižují obsah kakaové hmoty, je to jen bahno a cukr. Mrkněte v Německu jaky mají podíl kakaove hmoty👈
A kde je ekologie? Menší balení = více odpadu z obalů. Pohrát si s myšlením a hlavně vydělat. Nechte velikost a upravte cenu. My si sami rozhodneme, zda Váš výrobek koupíme.
U mě je to tak, že když tohle výrobce udělá, už si jeho výrobek koupím jen v akci ve slevě .Tak jako Margotku, Pribináček a další podvodníky.
Jako že při zdražení kakaových bobů zmenší výrobci gramáž čokolád, to chápu. Ale proč to řeší u Milky, kde je kakaa jen stopové množství?