1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

A zrovna dnes jsem si koupil místo Margot 85g za 22.90, tyčinku Karibik 100g za 9.90.. Tak jsem koupil čtyři kusy, páni manažeři z Orionu… Chapiš to..??

Před 1 rokem

Jedina ucinna zbran je proste jim to nekupovat. Udelat presne to, co v byvale Jugosce.

2
Před 1 rokem

A co to přestat kupovat? Ať si to strčí....

54
Před 1 rokem
Jiří Vosala

Různě po světě se bojkotuje nakupování, obávám se že u nás nemožné 🙈 Někdo musí do obchodu denně....

11
Před 1 rokem

Mondelez i Nestlé stále podnikají v Rusku (po začátku války neodešly). Nekupujte jejich šunt, pomáháte financovat Rusáky.

2
Před 1 rokem

A zvýší gramáž beze změny ceny až se ceny kakaa a inflace celkově sníží? Dají na obal "-10%" jako se chlubí v případech kdy zvětší pouze obal? Odpověď všichni známe.

4
Před 1 rokem

Čokolády nesleduji ale třeba Albert šunky jsem 90g nikdy nevzal. Ať si to strčí kam chtějí. Je to defakto klamání protože 100g je zažitá míra.

2
Před 1 rokem
Jakub Pustina

A to si vemte, že třeba Krahulík dělá 75g balení salámy za cenu stejnou jako předtím 100g. A ve stejném obalu. I plátky tam rozprostřeli tak, že to "vypadá plné".

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Já to prostě nekupuju a co se tu nerika , že snižují obsah kakaové hmoty, je to jen bahno a cukr. Mrkněte v Německu jaky mají podíl kakaove hmoty👈

2
Před 1 rokem

A kde je ekologie? Menší balení = více odpadu z obalů. Pohrát si s myšlením a hlavně vydělat. Nechte velikost a upravte cenu. My si sami rozhodneme, zda Váš výrobek koupíme.

2
Před 1 rokem

U mě je to tak, že když tohle výrobce udělá, už si jeho výrobek koupím jen v akci ve slevě .Tak jako Margotku, Pribináček a další podvodníky.

9
Před 1 rokem

Jako že při zdražení kakaových bobů zmenší výrobci gramáž čokolád, to chápu. Ale proč to řeší u Milky, kde je kakaa jen stopové množství?

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA