1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Když si k tomu ještě připočítáme 20-30% horší kvalitu potravin určených pro východní trhy, tak je to docela velká bída.

22
Před 1 rokem
František Novotný

Dvojí kvalitu potravin měla v EK na starosti paní Jourová (ANO) Za dva roky se našlo jen pár případů a nic závažného to nebylo. Jourová v TV požádala o pomoc veřejnost a nedostala ani jeden podnět...

7
Před 1 rokem

Jeste, ze nam nezmensuji auta

23
Před 1 rokem
Michael Winige

Je to tak 10 let, co jsem čet o nějaké verzi škodovky, asi Superb nebo Oktávka, že v Indii je vyrábí se zvětšeným prostorem pro nohy vzadu asi o 10 cm. Indové to tak chtěli. U nás ani omylem.

6
Před 1 rokem

Ono pokud bycta Milka měla kvalitu a chuť jako před dvaceti lety, tak by mi to vůbec nevadilo. Ale protože ta kvalita a chuť ustoupila snaze více vydělat, tak už podobné kraviny léta nekupuji. Kdo si pamatuje chuť Toblerone a ochutnal tu hrůzu, co prodávají dnes, musí zaplakat. Abych pravdu řekl, nevybavuje se mi jediný cukrářsky výrobek, který by si udržel v podledních desetiletí chuť. Pokud má někdo tip, dejte vědět, rád si to koupím a pochutnám si....

23
Před 1 rokem
Mirek Krausici

Pokud by velcí výrobci čokolád začali vyrábět kvalitu, tak by zákonitě zkrachovali. Protože kvalita něco stojí a málokdo by byl ochotný zaplatit za 100 g čokoládu přes 100 Kč.

Před 1 rokem

Čím menší ta balení budou, tím lépe pro všechny. Nadváhu má u nás cca 60% dospělých a 20% dětí je obézních.

Žádná škoda. Nekupujte to, není to zdravé.

11
Před 1 rokem
Alena Čechová

Nesmysl. Když mi bude málo zmenšené balení čehokoliv, tak si koupím dvě.

7
Před 1 rokem

Váha klesá, cena stoupá.

58
Před 1 rokem
Pavol Sedlák

když stoupá kvalita, tak proč ne

41
Před 1 rokem

Smrskflace je dobrá...

.

Horší bude až se smrskne a ješte zdraží!!

.

A až se smrskne 10x, dostaneme za raketu pouze prázdný obal...

To bude super...

5
Před 1 rokem

Prostě si koupím jenom normální gramáž a ti co si to smrsknou, ať si oblbují koho chtějí. Firmy, které se takto chovají ke svým zákazníkům jsou pro mě nedůvěryhodné a nekupuji jejich výrobky.

11
Před 1 rokem

tak hlavně teď furt otravují s mixem Konvičkové, zpívání s AI a Valentýna.....tak na tu kravinu potřebují vydělat

8
Před 1 rokem

Bohužel toto je způsobeno absenci trhu a konkurence, protože si trh rozdělily a konkurenci skoupily dva tři globální koncerny... A malovyroba toto fakt nezachrání...

15
Před 1 rokem
Petr Keller

Toto je spíše absence konkurence v reklamě. Lidi jsou tak zmasírování, že když čokoláda, tak jedině Milka (a nebo pár dalších značek ze stejného koncernu) a pokud bych na návštěvě vytáhl nějakou "no name" značku (třeba z Lidlu), tak budu přinejmenším za socku...

1
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Mě je záhadou že pro tak malý trh jako je ČR Slovensko se firmě vyplatí dělat mini čokolády za maximální ceny

V Německu se toto nestává ani v Rakousku Nutella je ještě větší jak v ČR a za menší peníze co objevil Ameriku i sám premiér Fiala

3
Před 1 rokem
Jaromir David

Stejné změny jako v Německu se týkají i Česka.

Úplně by stačilo číst 🤦‍♂️

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA