1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

mně by jen zajímalo, jaké IQ musel mít asi člověk, který vymyslel termím smrskflace. jestli bylo větší, než datum v únoru (nepřestupný rok)

2
Před 1 rokem
Pavel Valek

No vy s vaším IQ byste slovní hříčku asi nevymyslel nikdy.

Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 1 rokem

Dokud se kupuje nic se neděje. Přestaňte kupovat a uvidíte....osobně již nekupuji spoustu výrobků které jsem mel rád , z tu cenu by mi stejně nechutnali jako kdysi.

1
Před 1 rokem

Milka je díky Mondelezu hnusná a drahá už dlouho. Jako vše, co Mondelez pojmul.

1
Před 1 rokem

Výrobci potravin se dopracovali tak daleko, že si uz vubec nekupuji nic. A s tim to trendem, myslim ze velky krach a bankrot neni daleko

1
Před 1 rokem
Viktor Hristovski

A co jíš - to co si vyproduktuješ?

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Koncern Mondelez, kterému patří kromě Milky i naše Opavia, okrádá lidí dennodenně jak na gramáži tak na kvalitě, nekupujte nic od šmejdů z Mondelez.

2
Před 1 rokem

Poč si necháme od všech 💩na hlavu... např. V Rakousku tohle nehrozí balení mnohem větší a levnější prostě humus co se v čr děje

2
Před 1 rokem
Kamil Storm

Protože se pořád najde dostatek duchem slabších jedinců, kterým stačí aby u toho byla cedulka "Sleva", nebo "akce" a jsou schopní se o to porvat.

1
Před 1 rokem

Prostě to nekupujte..pokavaď nebude kvalita stejná nebo lepší. Tímto ze sebe samy děláme podřadné spotřebitele. Je to nekvalitní ošizené tak ať si to zkouší jinde!

1
Před 1 rokemUpraveno

Jeďte za kopečky, tam mají dobroty, jiná kvalita, zde je navoněná předražená bída. Šetříme za drahou slevu v akci za body v mobilu.

Tady je konečná...

2
Před 1 rokem

Jak je možné že tohle je jen u nás a v Německu např.ne? ......

4
Před 1 rokemUpraveno

Nejen čokoláda se srazila , ale byla jsem koupit u Dr. Maxe ibalgin 100 ks. a také se srazil na 96 ks.

4
Před 1 rokem
Ivana Lužová

Hmotnost je stále 400mg.

4x plato po 24 kusech, to se vyrábí lépe než plata s lichým počtem kusů.

Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA