mně by jen zajímalo, jaké IQ musel mít asi člověk, který vymyslel termím smrskflace. jestli bylo větší, než datum v únoru (nepřestupný rok)
No vy s vaším IQ byste slovní hříčku asi nevymyslel nikdy.
Dokud se kupuje nic se neděje. Přestaňte kupovat a uvidíte....osobně již nekupuji spoustu výrobků které jsem mel rád , z tu cenu by mi stejně nechutnali jako kdysi.
Milka je díky Mondelezu hnusná a drahá už dlouho. Jako vše, co Mondelez pojmul.
Výrobci potravin se dopracovali tak daleko, že si uz vubec nekupuji nic. A s tim to trendem, myslim ze velky krach a bankrot neni daleko
A co jíš - to co si vyproduktuješ?
Koncern Mondelez, kterému patří kromě Milky i naše Opavia, okrádá lidí dennodenně jak na gramáži tak na kvalitě, nekupujte nic od šmejdů z Mondelez.
Poč si necháme od všech 💩na hlavu... např. V Rakousku tohle nehrozí balení mnohem větší a levnější prostě humus co se v čr děje
Protože se pořád najde dostatek duchem slabších jedinců, kterým stačí aby u toho byla cedulka "Sleva", nebo "akce" a jsou schopní se o to porvat.
Prostě to nekupujte..pokavaď nebude kvalita stejná nebo lepší. Tímto ze sebe samy děláme podřadné spotřebitele. Je to nekvalitní ošizené tak ať si to zkouší jinde!
Jeďte za kopečky, tam mají dobroty, jiná kvalita, zde je navoněná předražená bída. Šetříme za drahou slevu v akci za body v mobilu.
Tady je konečná...
Jak je možné že tohle je jen u nás a v Německu např.ne? ......
Nejen čokoláda se srazila , ale byla jsem koupit u Dr. Maxe ibalgin 100 ks. a také se srazil na 96 ks.
Hmotnost je stále 400mg.
4x plato po 24 kusech, to se vyrábí lépe než plata s lichým počtem kusů.