1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Milku nekupovat a je vyřešeno, stejně není dobrá, jsou jiné kvalitní a chutnější čokolády, proč zrovna kupovat Milku.

1
Před 1 rokem
Alena Novotná

Tak nám třeba chutná nejvíc, kupujeme ale jen v akci

Před 1 rokem

Řešení je velice jednoduché ,nekupovat.Lidi vydržte nejíd měsíc na nákupy vesměs zbytečného žrádla kupte jenom základní potraviny a budou se dít věci

2
Před 1 rokem

Kolik procent občanů žere tuhle čokoládu????Kdo na ní mà?????Já ne,jsem 30 let v Holand a raději nakupují v Germanii😁Teď mě sežerte....😁😁😁😁

2
Před 1 rokem

Naštěstí se zmenšení balení promítne do ceny za kilogram. U ekvivalentních produktů (bonbóny atp.) se rozhoduji primárně podle ní, ne podle ceny za balení.

Před 1 rokem

Zrovna Milka,tě klesla kvalita až ke dnu. Dříve jsem načaté čokoládě těžko odolávala,dnes končila v koši. Už nekupuji!

2
Před 1 rokem
Jana Zaviskova

Co znamená dříve? Našel jsem na internetu fotku obalu Milka Milenium (rok 2000) a obsahuje úplně stejné věci jako ta dnešní a kakaa tam dokonce je dnes o 3 % více.

Před 1 rokem

Je potřeba přijmout i nařízení aby se přiměřeně smrskly i obaly! Pořád se mluví o ekologii a tady lidé kupují balený vzduch.

Před 1 rokem
Uhlir Vlastimil

mate pravdu také mě to se...e a co takhle baterky AAA potřebuji 1 do hodin ale musim koupit 4 (celé balení) a to se vyplati .. hlavně prodejci ..kdy už ti slavní ecohujeři budou prohanet vyrobce a ne lidi ..

Před 1 rokem

Ať to sníží třeba na gram, stejně je to už moc dlouho hnusné. Ani nevím, kdy jsem milku koupil naposledy.

7
Před 1 rokem
Dan Jurygáček

Menší, menší až zcela nejmenší. Nakonec budeme za stejnou cenu kupovat jenom obal.

3
Před 1 rokem

V ceně kakaa to nebude. Výrobci čokolád ho až na ty dražší kousky používaj tak málo, že tam skoro neni

2

Nakonec se bude balit i jedna kostička čokolády, nebo jedna slaná tyčinka, a prodávat za cenu co dnešní plné balení.

3
Před 1 rokem

Čokoládu a brambůrky oželim, ale děje se to i u jiných výrobků, např. mleté maso z Tesca už má jen 800gr..V každém případě číst cenu za měrnou jednotku

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA