Milku nekupovat a je vyřešeno, stejně není dobrá, jsou jiné kvalitní a chutnější čokolády, proč zrovna kupovat Milku.
Tak nám třeba chutná nejvíc, kupujeme ale jen v akci
Řešení je velice jednoduché ,nekupovat.Lidi vydržte nejíd měsíc na nákupy vesměs zbytečného žrádla kupte jenom základní potraviny a budou se dít věci
Kolik procent občanů žere tuhle čokoládu????Kdo na ní mà?????Já ne,jsem 30 let v Holand a raději nakupují v Germanii😁Teď mě sežerte....😁😁😁😁
Naštěstí se zmenšení balení promítne do ceny za kilogram. U ekvivalentních produktů (bonbóny atp.) se rozhoduji primárně podle ní, ne podle ceny za balení.
Zrovna Milka,tě klesla kvalita až ke dnu. Dříve jsem načaté čokoládě těžko odolávala,dnes končila v koši. Už nekupuji!
Co znamená dříve? Našel jsem na internetu fotku obalu Milka Milenium (rok 2000) a obsahuje úplně stejné věci jako ta dnešní a kakaa tam dokonce je dnes o 3 % více.
Je potřeba přijmout i nařízení aby se přiměřeně smrskly i obaly! Pořád se mluví o ekologii a tady lidé kupují balený vzduch.
mate pravdu také mě to se...e a co takhle baterky AAA potřebuji 1 do hodin ale musim koupit 4 (celé balení) a to se vyplati .. hlavně prodejci ..kdy už ti slavní ecohujeři budou prohanet vyrobce a ne lidi ..
Ať to sníží třeba na gram, stejně je to už moc dlouho hnusné. Ani nevím, kdy jsem milku koupil naposledy.
Menší, menší až zcela nejmenší. Nakonec budeme za stejnou cenu kupovat jenom obal.
V ceně kakaa to nebude. Výrobci čokolád ho až na ty dražší kousky používaj tak málo, že tam skoro neni
Nakonec se bude balit i jedna kostička čokolády, nebo jedna slaná tyčinka, a prodávat za cenu co dnešní plné balení.
Čokoládu a brambůrky oželim, ale děje se to i u jiných výrobků, např. mleté maso z Tesca už má jen 800gr..V každém případě číst cenu za měrnou jednotku