1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tereza Procházková z Nestlé má zjevně IQ burských oříšků. Nechtějí zvýšit ceny a proto je zvýší?

Před 1 rokem

Stanu se menším a ještě menším, až budu nejmenším na celém světě. Co tím chtěl básník říci?

Básník se chtěl stát trpaslíkem.

Co je "smrskflace"? Tento výraz neznám.

Před 1 rokem

A o co jde jako ? To je jako s benzínem. Já natankuji vždy za 500 Kč, a je mi fuk jaká je cena kterou ani nesleduji.😂😂

Před 1 rokem
Petr Cihlář

Brzy budete chodit pěšky a pak si všimnete. 😉

1
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 1 rokem

Není nic jednoduššího,než to nekupovat a popřát výrobci,aby si to spapal sám. Vola ze mě nohou dělat jen do určité míry....

3
Před 1 rokem

Proč zdražují? Plyn s USA podporují , elektřinu přes německou burzu podporují , tak at nezdražují a podporují za svý

Před 1 rokem
Jaroslav Cipro

Zase v lihu? Nebo proč takový nesmysl?

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Strašný ,strašný dělají z nás jen hlupáky a píší jak se všechno zdražilo ale vždyť to delaji oni sami mi jsme tady jen zaplať a drž hubu.

Před 1 rokem

Nic nového pod sluncem. Už před, asi deseti, lety se Tatranky Opavia z 50gramů smrskly na 47 gramů. A tohle dělá spousta dalších výrobců.

Před 1 rokem

Tak to nekupujte. Zrovna čokoláda není potravina důležitá k životu . Já ji nejím a žiju i bez ní.

1
Před 1 rokem

Nevím,proč potřebují snížit gramáž,když 100g Milka stávala v akci 19:90kč,nyní 24:90kč,ale jinak 64.9Okč. To je 3xtolik!

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA