1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

za chvilku tam už bude prázdný obal s poukazem na slevu při nákupu 50 gramové čokolády....

37
Před 1 rokem
Lubomír Kysela

Malá nepřesnost - ne poukaz, ale los.

14
Před 1 rokem

Milka od té doby, co spadla pod Mondelez, začala být dost nekvalitní. A že zmenšují lázeňské trojhránky – že by kromě kakaa zdražil i palmový tuk?

20
Před 1 rokem

Já s tím nemám problém. Sleduji gramáže, resp. v přepočtu cenu, už dávno, a nemyslím si tak, že by 1/3 nový obsah chipsů v sáčku nějak ovlivnil mé rozhodování koupit vs. nekoupit...

2
Před 1 rokem
Václav Růžička

Ale jsou věci, kde to není o tom koupím-nekoupím, koupit prostě musím. 😪

1
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Tahle naivní hloupost výrobců je až trapná.

69
Před 1 rokem
Ladislav Vyhnálek

výrobci to dělají protože to funguje, kdyby to tak nebylo nedělali by to a prostě zvedli cenu

10
Před 1 rokemUpraveno

Tyhle pahmoty by se již měly přestat nazývat čokoládami! U tohoto bych zákaz na poli EU i uvítal.

Jinak nechápu, jak to někdo za ty peníze může koupit. Ale asi to lidé kupují, když mají stále zisky. Jak se říká, Češi zvyknou i na smrt 😂

7
Před 1 rokem

To chce od vyrobcu odvahu- prodavat jen velky obal bez naplne. Stejne to tak behem par let dopadne.

Asi si mysli, ze lidi snesou vsechno.

Před 1 rokem
Zdeněk Vosáhlo

Ano, Češi jsou jako cyklisti, nahoře shrbení, ale dole šlapou, to už bylo známo za protektorátu.

2
Před 1 rokem

Tak si to prostě nekoupím. Sice čokoládu miluji, ale dá se bez ní vydržet.

9
Před 1 rokem

A zajímá se někdo v EU, že se jedná o nadbytečně velké obaly, které jen zatěžují životní prostředí? Co na to Uršula? Nemá ani potuchu, že? Má starost jenom o GD ve vlastním provedení, zákaz spalovacích motorů , topení v krbech a pšoukajících krávách.

Mám jen dotaz ... v nějakém filmu byla hláška " té bábě už stejně měkne mozek" a já si zaboha nemůžu vzpomenout, ve kterém ... neví to někdo z vás?

Hlášku si nespojujte se žádnou konkrétní osobou, já někdy mám jen zvláštní myšlenkové asociace.

5
Před 1 rokem
Milena Bujalska

Řeší, už se připravil jakýsi předpis, který bude upravovat převážení (obaly) vzduchu. Asi před měsícem jsem to někde zahlédl (tady Seznam).

1
Před 1 rokem

Není nad to si koupit krásný barevný obal a pak ho vyhodit do koše. Jen toho materiálu, provoz tiskáren, barev a vše jen generování odpadu. Dále převážení vzduchu a nebo kombinované obaly, kde je víc papíru a igelitu, než samotného produktu.

4
Před 1 rokem

“Zdražování se chceme vyhnout”. A dostat za stejné peníze méně výrobku není zdražení?? Stejne jako musí obchody zobrazovat cenu výrobku za posledních 30 dni a clovek si tam může ověřit, zda je zboží opravdu v akci, měli by mít výrobci povinnost pro změně váhy výrobku, u kterého se nezmění název nebo obal, tuto změnu na balení oznámit, bylo ný to fér. Současná praktika je vlastně od výrobců tak trochu podraz na zákazníka…

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA