1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jednoduchý, nekupovat, když neumíte dodržet gramáž. Z 300g čokolády udělají 250, ze 100g udělají 90. Děkuji, nechci.

122
Před 1 rokem
Patrik Bradac

Také tak, férové jednání,pokud není, nemusím mit

34
Před 1 rokem

To jen dokazuje, že lidi jsou ve většině úplně * (dosaďte si dle libosti). Když budu mít čokoládu za 100g/40,- a následně 90g/40,- tak to prostě je zdražení. Stačí se dívat na cenu za kilogram, která tím vyskočí ze 400,- na 444,-. To je prostě brutální zdražení. Upřímně si raději koupím méně čokolád větší gramáže, než více čokolád menších. Protože u každé platíte za obal, dopravu apod. Za chvíli bude mít ta čokoláda ve stejném balení třeba 50 gramů? Ve finále jde zase jen o to udržení opticky nižší ceny po Baťovsku...

Před 1 rokem

Takže se jedná o klamání zákazníka... A při tom by stačilo jediné... Jediný zákonný předpis... Na zmenšeném výrobku - na jeho obalu - musí být uvedena informace o jeho zmenšení a míře zmenšení velikostí písma stejnou jako název výrobku po dobu 12 měsíců od uvedení onoho zmenšeného výrobku na trh...

2

On někdo tuhle příšernou čokoládu plnou palmového oleje někdo kupuje?

70
Před 1 rokem
Stanislava Kratochvílová

Stáňo, je o vás známé, že rozumíte všemu, ale tady se bohužel pletete. Nerad vás opravuji a nevím, zda si to můžu k ženě vašeho formátu dovolit, ale v klasické Milce palmový olej a tuk nejsou. Snad jsem vám nezkazil neděli 🙂

7
Před 1 rokem

A v čem že je problém?

Před 1 rokem

Tak to prostě nebudu kupovat. Stejně už to jako čokoláda jenom vypadá. 😆

12
Před 1 rokem

Ale k necemu je to taky Dobrý. Drive jsem je kupoval ve velkým, dnes si koupím tak jednu za čas...

15
Před 1 rokem

Kdyby v techto cokoladach bylo nejake kakao, tak bych to i pochopil... Ale tohle jsou jen sladke hmoty s prichuti kakaa

42
Před 1 rokem
Tom Vokurka

Kakaové máslo a kakaová sušina. Jasně, není jich tam tolik jako v některých drahých čokoládách, ale jsou tam. Nebo co jiného z kakaa by podle vás v čokoládě mělo být?

2
Před 1 rokemUpraveno

Cena kakaa jde nahoru, to si člověk může ověřit i na burzách. Já mám čokoládu rád, ale hořkou. Je zajímavý že ty vysokoprocentní čokolády co si kupuju se až tak moc nezdražili. Nejvíce zdražili ty s***** v kterých kakao skoro není a zajímavé je i téměř 100% zdražení bílé čokolády u které se výchozí produkty vůbec nezdražily. A také se záhadně zdražili i čokolády vyrobené před rokem.

7
Před 1 rokem
Martin Zeithaml

Kvalitní bílá čokoláda se taky vyrábí z kakaa.

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokemUpraveno

Vždycky, když jdu kolem brambůrků, třeba Lays = 70g za 29,- .. to je 100g za 41,-! Co je proboha na tom tak drahý?? Nic, ale nese to dobrý zisky .

To si radši koupim k TV výbornou krájenou šunku od kosti a třeba Goudu 48% a jsem tam kolem 25,-/100g. A to je něco práce, než se to vyrobí ......

Jinak Milku už bych dááávno nenazval čokoládou ...

20
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA