Jednoduchý, nekupovat, když neumíte dodržet gramáž. Z 300g čokolády udělají 250, ze 100g udělají 90. Děkuji, nechci.
Také tak, férové jednání,pokud není, nemusím mit
To jen dokazuje, že lidi jsou ve většině úplně * (dosaďte si dle libosti). Když budu mít čokoládu za 100g/40,- a následně 90g/40,- tak to prostě je zdražení. Stačí se dívat na cenu za kilogram, která tím vyskočí ze 400,- na 444,-. To je prostě brutální zdražení. Upřímně si raději koupím méně čokolád větší gramáže, než více čokolád menších. Protože u každé platíte za obal, dopravu apod. Za chvíli bude mít ta čokoláda ve stejném balení třeba 50 gramů? Ve finále jde zase jen o to udržení opticky nižší ceny po Baťovsku...
Takže se jedná o klamání zákazníka... A při tom by stačilo jediné... Jediný zákonný předpis... Na zmenšeném výrobku - na jeho obalu - musí být uvedena informace o jeho zmenšení a míře zmenšení velikostí písma stejnou jako název výrobku po dobu 12 měsíců od uvedení onoho zmenšeného výrobku na trh...
On někdo tuhle příšernou čokoládu plnou palmového oleje někdo kupuje?
Stáňo, je o vás známé, že rozumíte všemu, ale tady se bohužel pletete. Nerad vás opravuji a nevím, zda si to můžu k ženě vašeho formátu dovolit, ale v klasické Milce palmový olej a tuk nejsou. Snad jsem vám nezkazil neděli 🙂
A v čem že je problém?
Tak to prostě nebudu kupovat. Stejně už to jako čokoláda jenom vypadá. 😆
Ale k necemu je to taky Dobrý. Drive jsem je kupoval ve velkým, dnes si koupím tak jednu za čas...
Kdyby v techto cokoladach bylo nejake kakao, tak bych to i pochopil... Ale tohle jsou jen sladke hmoty s prichuti kakaa
Kakaové máslo a kakaová sušina. Jasně, není jich tam tolik jako v některých drahých čokoládách, ale jsou tam. Nebo co jiného z kakaa by podle vás v čokoládě mělo být?
Cena kakaa jde nahoru, to si člověk může ověřit i na burzách. Já mám čokoládu rád, ale hořkou. Je zajímavý že ty vysokoprocentní čokolády co si kupuju se až tak moc nezdražili. Nejvíce zdražili ty s***** v kterých kakao skoro není a zajímavé je i téměř 100% zdražení bílé čokolády u které se výchozí produkty vůbec nezdražily. A také se záhadně zdražili i čokolády vyrobené před rokem.
Kvalitní bílá čokoláda se taky vyrábí z kakaa.
Vždycky, když jdu kolem brambůrků, třeba Lays = 70g za 29,- .. to je 100g za 41,-! Co je proboha na tom tak drahý?? Nic, ale nese to dobrý zisky .
To si radši koupim k TV výbornou krájenou šunku od kosti a třeba Goudu 48% a jsem tam kolem 25,-/100g. A to je něco práce, než se to vyrobí ......
Jinak Milku už bych dááávno nenazval čokoládou ...