1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tak nejen v Česku, že?

1
Před 1 rokemUpraveno

Jo to je ekologie, na jednu stranu nesmyslná nařízení, na druhou stranu smrskflace, takže se vyprodukuje více menšího zboží, takže více obalů. Třeba u takového Termixu už to vypadá, že je více plastu než obsahu.Je to neekologické a už ani dítě to nemá jako svačinu, je toho málo, takže jsem přestala kupovat. Milka mě nezajímá, ta se tak zhoršila, že ji nekupuji už dávno.

26
Před 1 rokem

Oni to dělají jen pro naše zdraví a finance.

Zmenší a zhnusují produk. Lidé to přestanou kupovat a je o jejich zdraví postaráno.

Mě už odnaučili kupovat hašlerky, jahůdky, všechny gumové medvídky a další takové pochutiny, sušenky opávia a další slakosti. Prostě to už není dobré a bolí z toho žaludek.

Z dětských piškotů, zůstane v puse sražené těsto, které se nerozpouští.

Čokolády už nejím mnoho let. Zůstává z nich cosi mastného, ale nerozpustného na zubech.To samé i z ovocných čoček.

Oni se tak starají o naše dobro.

Bývalo takové rčení o sedlákovi, který odnaučoval osla žrát. Když už to skoro uměl, tak nevděčník pošel.

Možná to zkouší i Nestle a další kejklíři.Možná ve spolupráci s Jurečkou a jeho termínu dožití.

6
Před 1 rokem

Nekupuju.

1
Před 1 rokem

V pořádku. Privátní výrobky jsou často kvalitativně srovnatelné, leč cenově nesrovnatelné. Neděkujeme, sbohem!

Před 1 rokem

Co kdyby všichni místo nadávání začali něco dělat? Třeba nekupovat. Čokolády, ani sušenky, či Granko ( které už je i tak hodně drahé) prostě k životu nikdo nepotřebuje. Ani chipsy ne. Čokoláda ( pokud bez ní nemohu být) se dá udělat doma ( aspoň vím, co v tom mám), místo sušenek upeču koláč, nebo sušenky domácí a kaši si místo granka posypu skořicí.

Jednoduché jako facka. Copak lidé, jako zákazníci nevědí jak velkou zbraň mají v ruce?

6
Před 1 rokemUpraveno

Az se ta cokolada zmensi do formatu kreditni karty, tak si toho zakaznici vsimnou. A zacne to byt problem az z te cokolady zbude jenom vonavy obal. Rozbalit a honem !, cichejme dokud to tady je. To bude teprve smrskflace.

4
Před 1 rokem

Smrskneme dodávky energie s Temelína ale na to nemají naši politici víme co tohle je čím dál víc ubohej stát a hlavně naši slavní politici i s tím co je ve vedení

Před 1 rokem

Kupuju na vahu. Taky nevezmu 3 paky, kdyz chci 4. Muze to pusobit na cast tech mene vsimavych lidi.

Před 1 rokem

Takže za stejnou cenu do sebe nacpeme méně nezdravých cukrů, tuků či solí? U takových potravin a nápojů škodících tělu je smrskflace dobrý krok. Alespoň pro mě, protože když mělo balení čokolády 120 g sežral jsem ho na posezení, když mělo 100 g sežral jsem ho taky na posezení, teď sežeru na posezení jen 90 g.:-)

10
Před 1 rokem
Bolek Stastny

.. no, to asi nebude velikostí čokolády, jako spíš mentální výbavy 🙂

5
Zobrazit další 3 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA