Jsem rád že dnes v noci nebude půlka komentujících spát 🙂 Milka je bude strašit celou noc.
Dejme tomu deset let a budeme vše kupovat po gramech. Raději si připlatím, než aby mě někdo oblboval menším množstvím. To si jako myslí, že si zákazníci nevšimnou a budou výrobce chválit na každém kroku?
Všechny v článku popisované produkty jsou naprosto zbytné a zdraví škodlivé pochutiny. Takže je úplně jedno kolik stojí.
Prostě od doby fungování marketingu výrobci experimentují, jak prodat víc. Někdy prodají více ve větším balení někdy v menším. Jinak cena kakaových bobů vzrostla 5x. Co s tím výrobce udělá.
Tak takhle vydělává "úspěšný" podnikatel.
Prosil bych jeden chips za cenu balení .....a to se opravdu vyplatí !!!
Tímto výrobcům všech těchto zbytečností děkuji, protože od doby kdy začala tzv. smrsklace, jsem jejich výrobky přestal kupovat. Čímž jsem výrazně prospěl nejen své peněžence, ale také zdraví. Z počátečního bojkotu se to překlopilo do poznání, že mi to vlastně nechybí.
Platit v přepočtu 400Kč/kg za chipsy, nebo 400-800 kč/kg za čokoládky a přitom brblat, že si lososa nebo hovězí zadní nemůžu dovolit, pak přestane dávat smysl i českým slevařům.
Kdy to smrsknou na nulu?
👍 lidi budou za stejné peníze hubenější a zdravější 👍
Vždycky je sranda číst ta odůvodnění. "Zdražujeme kvůli vyšším cenám kakaa a energií". Zní pochopitelně, že?
Ale stále si nemůžu vzpomenout na to, že by se někdy po snížení cen hmotnost hmotnost zvyšovala...
Minulý týden v Německu v Aldi 98 centů za Milku 100 gramů v akci.
Bez akce 1,98 eur.
Albert 69 korun ...
To není normální.
Na rohlíku jsem ji koupila za 29 Kč. Ale německá má podle mého názoru jiné složení, nebo poměry.