1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jsem rád že dnes v noci nebude půlka komentujících spát 🙂 Milka je bude strašit celou noc.

4
Před 1 rokem

Dejme tomu deset let a budeme vše kupovat po gramech. Raději si připlatím, než aby mě někdo oblboval menším množstvím. To si jako myslí, že si zákazníci nevšimnou a budou výrobce chválit na každém kroku?

1
Před 1 rokem

Všechny v článku popisované produkty jsou naprosto zbytné a zdraví škodlivé pochutiny. Takže je úplně jedno kolik stojí.

10
Před 1 rokem

Prostě od doby fungování marketingu výrobci experimentují, jak prodat víc. Někdy prodají více ve větším balení někdy v menším. Jinak cena kakaových bobů vzrostla 5x. Co s tím výrobce udělá.

Před 1 rokem
Patrik Weissbauer

Tak takhle vydělává "úspěšný" podnikatel.

Před 1 rokem

Prosil bych jeden chips za cenu balení .....a to se opravdu vyplatí !!!

Před 1 rokem

Tímto výrobcům všech těchto zbytečností děkuji, protože od doby kdy začala tzv. smrsklace, jsem jejich výrobky přestal kupovat. Čímž jsem výrazně prospěl nejen své peněžence, ale také zdraví. Z počátečního bojkotu se to překlopilo do poznání, že mi to vlastně nechybí.

Platit v přepočtu 400Kč/kg za chipsy, nebo 400-800 kč/kg za čokoládky a přitom brblat, že si lososa nebo hovězí zadní nemůžu dovolit, pak přestane dávat smysl i českým slevařům.

11
Před 1 rokem

Kdy to smrsknou na nulu?

Před 1 rokem

👍 lidi budou za stejné peníze hubenější a zdravější 👍

1
Před 1 rokem

Vždycky je sranda číst ta odůvodnění. "Zdražujeme kvůli vyšším cenám kakaa a energií". Zní pochopitelně, že?

Ale stále si nemůžu vzpomenout na to, že by se někdy po snížení cen hmotnost hmotnost zvyšovala...

25
Před 1 rokem

Minulý týden v Německu v Aldi 98 centů za Milku 100 gramů v akci.

Bez akce 1,98 eur.

Albert 69 korun ...

To není normální.

3
Před 1 rokem
Jan Káňa

Na rohlíku jsem ji koupila za 29 Kč. Ale německá má podle mého názoru jiné složení, nebo poměry.

1
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA