Náhražku čokolády Milka nekupovat vůbec ani 100g a natož 90.
Je to jako Barilla, kdysi nejhorší napodobenina čokolády.
a doufám, že také zdraží, to je dobře, aspoň budu mít za více peněz méně škodlivin.
A naše děti se dožijí, že budou v regálech jen bombony a v akci prázdné obaly.
Pan premiér přece říkal, jak to tu skvěle vedeme, jak se máme čím dál lépe (jen si to neuvědomujeme). Inflace minimální. Fakt? Zmenšení velikosti zboží o 10% při zachování původní ceny přece znamená 10% zdražení.
Chápe to ten Péťa? Asi ne, není ekonom a podle mého názoru je otázkou, zda je dobrý politolog. I o tom silně pochybuji.
Slezáčková, to je smršť moudra toto. Týká se to výrobců, trhu. Ok. Co sem pleteš premiéra ať je jaký je 😆👌
Prachsprostý podvod a zlodějna. Že je třeba Perla pouze 400gramová a byla 500gramů jsem zjistil až doma,když jsem jí otevřel.Kefíry,jogurty,čokolády,sušenky,konzervy,balené sýry a uzeniny,pečivo -vše je narafičeno na nepozorné a důvěřivé zákazníky.Není to žádná smrskflace ale sviňárna. Člověk když jde nakoupit,tak aby byl jako Colombo! A stejně to není nic platné.
Nekupovat, kupovat smrskflaci odolne vyrobky..🤠
To není nic nového. Kdo pamatuje Tatranky kdysi, ty dnešní jsou o čtvrtinu menší.
Tatranky, banánky v čokoládě,kofila, esíčka,mila... Je toho víc.
Tak Milka 90g už je v obchodech, tak víme všichni, co nekupujeme? :-)
Pro mě je vodítko cena za jednotku. Poloprázdné obaly nebo kelímky s čím dál vyšším dnem jsou jen smutnou snahou oklamat zákazníky. Všichni už stejně vědí.
Je třeba konstatovat, že jsme zastavili zdražování a nutelu už koupíme v německu za stejnou cenu, už chápu co pan Fiala chtěl původně říct, on nemyslel že budeme mít za čtyři roky stejné platy, přeřekl se, chtěl říct, že budeme mít stejné lopaty. 🤣