já už myslel , že zmizel Švanci - to by byla pro naši kulturní scénu nenahraditelná škoda.
Co se ti něm nelíbí Švanci je supr
Když po prvním oznámení, někteří napsali vtipnou poznámku, tak některé fúrie je chtěli nejlépe sežrat. Teď by ty hysterky měly jít za roh a dát si pár facek!
Buď trochu mírnější. Za roh chodit nemusí!
Ten jeho tlamoškleb je známý na pořadu Partička,již proto na jejich výstupy nekoukám.
Partička je jen pro jednoduché lidi. I Ruský film je kvalitnější než tento pořad. 😂
Je smutné, že (i )když něco vyšetřuje policie tak si potom v bulvárech může čtenář přečíst kolikrát měl muž sex se ženou před odchodem z bytu, co si napsali… myslela jsem, že to je součástí pouze spisu a zainteresovaných policistů. A aby toho nebylo málo, tak články ještě semelou jakou měl mámu, kdo byl jeho táta a jeho bratr. Je to penězi, které někdo za prodej vyšetřované kauzy dostane, nebo čím ?
Je to tim, ze to ctete. Pisou to, co zajima ctenare.
No a kdyz se podivam na vase komentare, tak ctete vyhradne bulvar: "Pozvraceli autobus, ridic si stezoval", "Vymena manzelek", "Bez vodky nefungovala", "Michal David zhubl" nebo "Vztekle dite Emmy Smetany". A budete se tu pohorsovat. 😂
takže 2/3 článku jsou o jeho bratrovi. Díky Novinky.cz...
Tak Marián není tak zajímavej no. A napsat sotva dva odstavce jako trhák dne,to by bylo málo.
Poklona novinářům. Článek o chlapovi, co se ztratil, člověk ho rozklikne a většina článku je o jeho bratru, který s tím nemá nic společného. Až tady ten muzikant složí nějaký hit, očekávám opět článek, že složil hit, ale je známý tím, že jeho bratr byl kanibal. Jako kdyby za to mohl. Možná mohli vyšťourat, že jeho máti v neděli spálila řízky a jeho ožralý soused boural. To je taky potřeba vědět.
Jako by byl na světě jen Čurko. To musíte cpát i sem, to nestačí články na Super.cz? Místo toho nás můžete informovat co hezkého dělají naši politici, jak pokračují korupční kauzy, výhled naší ekonomiky atd.
Policie ho hledala a u matky ne,?? Nevěřím.
Co to je za kecy, že jeho bratr byl "údajný kanibal"? Vždyť podle článků z té doby policie na jeho pozemku našla mělké hroby se zbytky těl obětí a lidské maso v ledničce. To mi jako údajné nepřipadá.
to je vůůůůl.....kaviárový tousty.....že mu to stálo za to....nebýt tady toho, tak se nevytahuje znovu všechno o tom jeho bratrovi-kanibalovi, to je pořádný psycho.....podle mě o tomto věděli jen na Slovensku....a teď to ví půl Evropy...