Já jsem se jednou v noci omylem zatoulal až do vlakového depa v Ostravě a domů jsem se, na rozdíl od této fenky, vrátil druhý den nad ránem. To bylo doma radosti! Ale nikdo tento výkon neobdivoval, dokonce mi to někteří ani nevěřili.......
Tyhle zprávy o nalezených a zachráněných zvířátkách mě sice o ničem důležitém neinformují, ale vždy mne natolik potěší, že je čtu přednostně před všemi ostatními zprávami. A děkuji autorovi článku, že jej zveřejnil i přesto, že jistě ví, že mu za něj někteří diskutující vynadají a jiní se mu vysmějí. Jsme tu totiž i my, které taková zpráva potěší.
to jsem si oddechl ! a ještě nějaké další důležité zprávy prosím.
třeba jak je to s přezimováním ježků v Mongolsku. to je tedy úroveň
žurnalistiky...
Oni Vás to ze seznamu nutí číst? Jsi čtěte o tom, že slevní braník a koupíte si bednu. .
Taky bych byla ráda, kdyby se mi moje černobílá kočička vrátila, odešla 5.12. 2020
z domu blízko Lovečkovic a už se nevrátila. V okolí přejetá nebyla.
Taky mi před pár lety odešel kocourek. Vyvěsila jsem inzeráty ve vesnici, druhý den přišel. Zdržel se pár dní a zase odešel. Nejspíš se zabydlel u někoho, kde se mu líbí a má se dobře. Ten dotyčný nejspíš tehdy reagoval na výzvu a pustil ho. Když se mu vrátil, už si ho nechal. Už jsem ho nehledala, věřím, že se má fajn. Stejně se zase k nám kdysi nastěhovala jeho babička a zůstala u nás. Kočky to tak prostě mají, samy si vyberou. Já jsem zase před 3 lety jedno odrostlé kotě našla v lese, když jsem byla na houbách ( nebo on si spíš našel mě). Vzala jsem ho domů, je u nás spokojený. Venku se nám něčím otrávil, vet. ho z toho dostal. Teď už bydlí jen doma, ven nechodí.
To s ni soucasni majitele nebyli 9let u veterinare, ze micro cip objevili az v utulku kdyz se zatoulala i jim? 🤔 Jinak - urcite dobra zprava pro puvodni majitele, ze je v poradku 😊
Zvláštní gamblerka, odejít z Las Vegas .. Teď vážně, to je dobře, že minulí majitele vědí, že se jí nic nestalo a je spokojená.
Ja teda nechapu, ze má čip, kdysi se našla a nikdo nenašel podle čipu majitele?
Michael Mlynář toho byl plný, prostě muselo to ven.
❤️❤️❤️
Velký přínos!