Odkaz
3.3. 2025 Insolvenční rozhodnutí - takže asi tak 😅
Taková firma už na tom webu působí divně když kontakt na provozovatele je až v obchodních podmínkách a ještě k tomu špatný název firmy, ičo naštěstí existuje a to jsem projel obchodním rejstříkem 👍
CO je to zase za polotovar ty hromadne zaloby? Proc se vybraly dve organizace a nemuze to vyhlasovat treba kazda advokatni kancelar s nejak definovanym zazemim, jako min. pocet advokatu?
Já podnikám jako OSVČ 16let a taky jsem díky takovým s.r.o. přišel o půl mega a koho to zajímá, stát ne.Ten má tohle nemá žádné páky. To že vám někdo něco dluží, nevyřeší ani soud, když není kde brát.
Zabavený firemní majetek vydraží, peníze si stáhne na umoření daní z dluhu a na třetí stranu nezbyde nic.
ČOI je jedna z nejmarnějších institucí, alespoň podle mé osobní zkušenosti.
Mám podobnou zkušenost s portálem levnypolykarbonat.cz Zboží zaplaceno, nedodáno. Řešeno soudní cestou, kdy soud pro Prahu 5 rozhodl, že došlo k podvodu. To je tak všechno. Prý došlo ke změně vlastníka portálu. Metoda to naoko zavřít a otevřít nanovo, bez dluhů. Provozuje to ten stejný člověk. Nahlášeno ČOI (spolu s protokolem Policie ČR, kde je takto poškozených cca 70 lidí a firem) a co si myslíte, že se stalo. ČOI mi napsala, že nic špatného se nestalo, že na svém webu mají obchodní podmínky i odpovědnou osobu. Zařazen do seznamů podvodných webů nebude. Takže vymahatelnost práva u nás jak v Kamerunu.
"Za oběma firmami stojí podnikatel Petr Bílek, který se loni na podzim stáhl z pozice jednatele. Bylo to v době, kdy už bylo jasné, že Biooo.cz dluží několik měsíců více dodavatelům i za nájem.
Vystřídala ho Monika Vacíková, žena, na kterou jsou podle dostupných informací vedené dvě exekuce."
Takže takovej podnikatelskej model po našem. Když ti hrozí průšvih, sežeň bílýho koně a jsi z toho venku.
3. ledna 2025 se přejmenovali z Biooo.cz s.r.o. na
NATURE HOME PLUS s.r.o.
Mám podobnou zkušenost (a co jsem zjistil, tak nejenom já) s eshopem Asiamart.cz. Hloupě zaplatíte a nic nedostanete, email bez odpovědí, telefon nikdo nezvedá. Problém jsem oznámil na ČOI, ovšem ta prý nezjistila žádné nelegální praktiky ani pochybení. Stejně tak provozovatel jejich webových stránek oznámil, ze je vše v pořádku. Hold Česká republika, zákony mizerné, ráj podfukářů.
Jenže ČOI vám opravdu nepomůže.
Bohužel v této době se nejlépe daří podvodníkům! a nikdo na ně nemá páky? Nejen tyto rádoby eshopy, ale i emaily, telefonáty a jiné další podvodné aktivity. Denně to mám doma, v rodině. Mou mámu takhle obtěžují telefonáty den co den. Eshopy jsou jen slabým článkem řetězce podvodů na našem území i ve světe obecně!
Fotka u článku je nejméně rok stará. Ten obchod na Budějovické je stále, ale už dlouho má poloprázdné regály.