Stejně mi přijde divný že ministersvo zdravotnictví usa dělá takový obchody kde to údajně řídí cizinci a přijde se na to tím návodem co přišel lidem,
Myslíte tolika tisícovkam lidí, což se už asi nedalo ututlat?
Tak chapadla té naší mafie jdou až do USA 🙂 😄 Ale všichni před zákonem pořád křišťálově čistí...Tady je radost krást, podvádět a lhát. Prostě ráj pro zločince..
Píšete z Ruska?
A do této akce je zapojená kauza bitkoin kterou tak tutlají .
Zlatý komunisti…😀zakázali zpívat, zakázali hrát sem tam nějaká ta popravička v zajmu dělníků a vlasti…kapitalisti kradou všem a všechno pro svůj vlastní prospěch 🤔😀a tak si říkám…🤔
Jj - nepřekvapuje - v Kanadě jsem něco podobného zažil se jmény : Cerny,Osadchuk,Rankin - typická jména pro Severní Ameriku🤦🏽. Neuvěřitelní šmejdi ...
Tak třeba když to vrátí tak to bude v pohodě a nic se vlastně nestalo. Babiš to tak přece taky udělal u Čapího hnízda. 😄😄😄
Jojo, zlý Russ a zlý Čech (volič Babiše) odhaleni hodným a skvělým Ukrajincem 😄
Čechů je asi 10 milionů, Ukrajinců 4x víc, rusky mluvících je nejméně 150 milionů. Na jednoho Čecha připadá 15 Rusů. Nemůžete diagnostikovat , který národ je hodný a kdo hodný není. Mezi lidmi jsou obrovské rozdíly, tak jako mezi námi Čechy. Za své načalnictvo Rusové nemůžou. A ještě něco, jste si jistý, že jste Čech, já tedy určitě ne. Mám ukrajinské jméno. Celý svět je jeden velký Babylon, homo sapiens navíc přece pochází z Afriky. Slované přišli do Evropy z Indie. Nenávist vůči národnosti a rase vede k fašismu a xenofobii. Problémy lidí se netýkají národů.
Jedním z obviněných sídlících v České republice je Kevin Valdhans (typické české jméno), který je českým občanem. Osm dalších obviněných jsou občané Estonska a jeden občan USA.
No, jestli obžalované vydají k soudu do usa, tak jim teda ty staleté tresty nezávidím.
U nás by jim to prošlo možná i bez trestu.
Nevím, co řešíte. Osoby sídlící v ČR, to je hodně široký pojem. Klidně to můžou být Rusáci.
Nebo Ukrajinci... ale to se nesmí říkat.