1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Hrozná šaškárna, tajemná obálka s ještě jednou obálkou uvnitř, z jejich pohledů a potom co si mezi sebou šeptali si myslím, že se obsah nikdy nedozvíme, bylo to velmi odfláklé a vybrali jen odstavce, které jsme mohli slyšet. Bůhví co tam je za tajemství.

19
Před 11 měsíci
Dominik Poráč

Přesně tak. Bylo toho určitě více a to se už nikdo nedozví. Navíc je divné, za tam plánoval svůj pohřeb, tak pochybuju, ze to mělo být bráno jako poselství pro někoho za sto let ale naopak chtěl, aby se to otevřelo hned po úmrtí a těžili z tech myšlenek ihned. Takze dotyčný měl spíše myšlenku, aby se dopis pouze uchoval jako památka.

1
Před 11 měsíci

„Jestliže lidé jsou nevzdělaní a hloupí, nemůžete toho moc udělat,“ no vida, jak ta slova krásně sedí i na dnešní dobu... 😁

7
Před 11 měsíci
Iva Sušická

No vidíš trefil to dobre na petistranu a jejich lidí .

9
Zobrazit další reakci
Před 11 měsíci

A jak se tedy rozdelime alespon zde na Novinkach na chytre a hloupe?

Dobre, ja tedy zacnu, ja jsem nepochybne ten chytry, a vy ostatni jste pravdepodobne ti hloupi.

Tak a ted se muzete pridat dalsi s vasim hodnocenim.😁

Pekna blbost, taticek, netaticek.😪

3
Před 11 měsíci
Jiří Nový

Tatíček má vždycky pravdu to tě neučili!

Před 11 měsíciUpraveno

Citát ze slunce seno , "".............. ,má ho tam"" .

Před 11 měsíci

Masaryk měl opět pravdu v tom, že pokud jsou u nás lidé hloupí, nic moc se tu dělat nedá. A nejvíc mě dostalo když dodal, že jsou tu lidé rádi hloupí, protože to přesně vystihuje současnou dobu.

Smutná pravda těsně před volbami, tak snad se alespoň někdo zamyslí a lid nebude myslet jen na svou koblihu zdarma nebo navíc.

12
Před 11 měsíci

Naší voliči jsou produktem školství už 57 let, které jaksi pozapomělo vyučovat i kritické myšlení. Mezi hlupáky, jak je nazval Masaryk, patří i někteří vysokoškoláci.

1
Před 11 měsíci

lame nuda radeji jdu zpatky do prace

2
Před 11 měsíciUpraveno

Opet to sem napisu, hodi se to v kontextu dopisu TGM.

Udelat plosne testy IQ, nad 100bodu vam bude vystaven volebni prukaz, pod 100 bodu vam zustane ucast v odborech, pod 80bodu nic.

Nejde mit vseho vsichni stejne, to proste popira zakony prirody. Hloupy lenoch by mel byt rad, ze nezije ve stredoveku, protoze v takovem pripade by se nedozil stredniho veku.

A ja znam nekolik jednodussich lidi, ale vynahrazuji to svou pílí a maji se dobre

1
Před 11 měsíci
Tomáš Kendzierski

Volebni pravo by si mel clovek vybojovat, tudiz privilegium, ne že ho dostane automaticky po dovrseni 18ti let. Co to je za blbost.

Před 11 měsíci

Už to vidím:

"Cimrman měl pravdu! Budoucnost patří alumíniu!"

21
Před 11 měsíci
Ján Pankovič

Nebo taky: Já jsem Jára Cimrman!😁

Před 11 měsíci

Takže v podstatě nic nového. Namyšlený solitér, který pohrdá lidstvem a sám se považuje za vyvoleného.

4
Před 11 měsíci
Martin Polaček

To sedi i na V. Klause i M. Zemana. Zajimave.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA