1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Takže v podstatě nic nového. Namyšlený solitér, který pohrdá lidstvem a sám se považuje za vyvoleného.

4
Před 8 měsíci
Martin Polaček

To sedi i na V. Klause i M. Zemana. Zajimave.

2
Před 8 měsíci

Kviceni SPOLUSTAN lepších lidi je slyšet až na druhé straně propasti, kde nás tito zatahli.

18
Před 8 měsíci
David Bražina

Kde slyšíš nějaké kvičení?! Máš očividně halušky...

Před 8 měsíci

Nový RKZ? Za pokus to stojí, ne? 😄

Před 8 měsíci

Zase ten titulek.... Hanba vám pisálci. Běžte se živit slušnou práci.

...navelzl do SLOVÁKŮ pak někde Němci a tak jako bokem my Češi. Ne ne Navezl se do všech stejně jen musíme mít ty Slováky neradi. Co budete psát po volbách?

4
Před 8 měsíci
Pavel Ferák

Titulek dělá čtivost. Odsoudil nacionalistu Hlinku, který chtěl samostatný stát. Kdyby v té době žil Bandera, který chtěl samostatný stát, též by ho odsoudil. Jen nevím jaká by volil slova. I když ten krátký výpis spíše svědči o nemoci. Raději to neměli tomu neměli dělat takovou reklamu. Dopis nemocného člověka. To poselství měl napsat dříve.

2
Před 8 měsíciUpraveno

Lidi jsou rádi hloupí, hádejme se s nimi, neusnadňujme jim to.

To je poselství Masaryka pro tuto dobu.

Vypadá to, že těch opravdu hloupých, s tèmi co jsou rádi hloupí , už je vic než polovina.

Tak jim to neusnaďňujme. Říkejme jim, že je čiré idiotství, když se jim politik nelíbí a zklamal je, volit ty největší kre*ény a kolaboranty, kteří se v české kotlině vyskytli.

6
Před 8 měsíci
LUDĚK ZIKA

Zadne poselstvi. Zacinam si myslet, ze to vymyslelo SPOLU pred volbami a poselstvi si ukradnou pro sebe. Rozdelovat spolecnost se jim dari.

6
Zobrazit dalších 15 reakcí
Před 8 měsíci

„Ti, kdož jsou moudří, rozluští význam těchto slov, kterážto zněla: Sedm ponožek, jedna košile.“

Cloister

10
Před 8 měsíci
Petra Švedová

mapa hvězdné oblohy, která nás zavede do země zaslíbené :)

1
Před 8 měsíci

Proč právě teď před volbami se má otevírat jakási obálka od TGM. S největší pravděpodobností načasovaný podvrh. Divil bych se, že by táto obálka unikla tajným službám gestapa, SS a následně StB a službám po roce 1990.

PODVRH!!!

11
Před 8 měsíci
Ladislav Kleman

Jo to dává smysl. Před dvaceti lety bylo vypočítáno aby se obálka otevřela právě dnes a pomohla Fialovy u voleb že ano 😄 ?

Kdyby jste znal pravděpodobnou historii toho dopisu, tak by jste nepsal hlouposti o gestapu a minulém režimu.

Před 8 měsíci

Velké zklamání ze čtení dopisu Masaryka. Předně se ukázalo, že současní politici nejsou připraveni na demokracii, svobodné vyjádření slova a na kritiku. Z celé záležitosti byl cítit strach. Obavy z toho, co je v dopise napsáno a tak byl celý obsah skryt za cenzurou, která byla svedena na nutnost zkoumat pravost. Historička, které sice tleskal celý sál, přečetla pouze zlomek textu, k němuž se neustále vyjadřovala a snažila se zakrýt podstatu věci. A jak řekl Masaryk, s hlupáky se špatně pracuje. Ale my nejsme hlupáci!! Proč bylo kolem toho takové utajení? Jenom to bude nahrávat dalším spekulacím. Bohatě by stačilo říci, že se jedná o slova Masaryka a přidat k tomu informaci o jeho zdravotním stavu v době sepsání. A následně přečíst slovo od slova tak, jak si to sám přál. Byla to jeho slova. On si za ně ručil a zodpovídal. Nikdo jiný. To, že zde jsou jeho potomci ještě není důvod k zatajování skutečností. A rozhodně by samotný Masaryk nebyl hrdý právě na současné ustrašené politiky a ustrašené příbuzenstvo. Jednalo se o šarádu, která nám ukázala, že současná vláda není schopna dále pokračovat ve svém vládnutí, neboť není schopna demokracie o kterou se všichni opírají a vykonává cenzuru i u tiskovin starých desítek let. Děkujeme všem, kteří se o danou listinu starali po celou dobu a absolutně geniálně nastavili otevření na ten nejlepší čas.

9
Před 8 měsíci
Zdeněk Anderle

Přesně, stručně a výstižně napsané. Jen moula může dát pod tento příspěvek mračouna.

Před 8 měsíci

Jak píše pan president když jsou lidé nevzdělaní a hloupí a volí slovenského agenta nebo polojaponského migranta nedá se s tím nic dělat, ale přežijeme to.

12
Před 8 měsíci
Alois koliba

Jak píše pan president když jsou lidé nevzdělaní a hloupí a volí agenta Pávka nebo hloupého profesora Nuttelu nedá se s tím nic dělat, ale přežijeme to (už jen dva týdny).

4
Zobrazit další reakci
Před 8 měsíci

Při sledování jsem měla pocit trapnosti. Potrhlá vědkyně si zapomněla brýle, načež jsme sledovali řadu jejích grimas, na které opravdu nebyl nikdo zvědavý. Stolek byl tak malý, že se k němu nevešli tři lidé, kteří zřejmě měli všichni nahlížet, o pomůckách, které potřebovali, ani nemluvím. Na závěr nám přečetli pár vět z třístránkového dopisu, přičemž se omlouvali, že Masaryk napsal slovo hlupák. Následovalo neobratné komentování té trošky, co nám přečetli, to myslím, není úplně obor té paní. Podle mne měli za účasti notáře dopis otevřít, v klidu ho někde v zákulisí přeložit a přepsat a teprve pak celý na kameru přečíst, aby nás ušetřili toho komediálního procesu před tím. Bylo to nedůstojné a zkazilo to celé zveřejnění.

8
Před 8 měsíci
Dana Cupáková

Přesně tak, já jsem prodělala takový sok, že jsem i zapomněla že mám valit do prace a nevericne zírala na obrazovku, to už je na mě fakt moc, nejvíce se mi líbilo od dámy, že byl

byl velmi kriticky, aby ne, byl ryba jako ja a ty málo kdo dá.. To bylo drama před volbami,kdo to vymyslel, omg....

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA