Kategoricky protestují proti znění titulku! Z obsahu vyplývá, že se Masaryk do Němců ani do Slováků "nenavezl"! Dokonce byl vstřícný k Němcům a kritizoval jen Hlinku a poté mu odpustil! A do Čechů? Řekl: lidé jsou hloupí... můžete dokázat, že stav se zlepšil? Důkazem senility prezidentů je třeba změna preference Zemana a jeho volba Stačilo! Nebo co to je?
„Jestliže lidé jsou nevzdělaní a hloupí, nemůžete toho moc udělat.“
Můžete se jimi nechat zvolit a pak si dělat, co chcete.
Krásně jste to pojmenoval ,přesně !
Jsem zvedav az to da nekdo dohromady jestli to bude opravdu pravdive.Silne o tom pochybuji. Co me nejvice nastvalo ze tam Seznam dal reklamy to pvazuji za absolutni hnus a zneucteni pamatky po tak velkem cloveku .Ten kdo to regiroval je Cesko a jeho nerodni hrdost je nekde kde ma vystup fekaliji hnus hnus.
Hmmm...
A přitom taková blbost.
Masaryk nebyl takový jak se z něho dělá.
Namátkou: Hilsnerova aféra (1899–1900)
Co se teda z něho dělá, Jane? A co s tím má společného Hilsnerova aféra?
Takže bublina splaskla a My se jen dozvěděli že jsme ,,blbci" ano ? Nic překvapivého pokud nepochopil jako Klaus Haškova ,,Švejka " ... co také mohl před sto lety říci ,když i jeho jednání bylo stále v jaké si při s národem , kterému ze svého života dost věnoval i když to možná národ ani nedocenil ( Až později ) ...
V očekávání jsou maximálně někteří lidé. Ne Česko :-)
Vůbec nic jste nepochopili‼️(zde komentující)
Archiv nezveřejnil celé poselství TGM, zveřejnili pro velkou většinu jen nečitelný odkaz.
Pokud jedinec zná historii a pravou podstatu historie TGM, skutky a zastřené kroky vzniku Československa, předešlé neveřejné úkony a účely, pak porozumí.
Jak řekl kdysi jeden známý historik:
Ve spoustě historických záznamů, nemůžeme sdělit veřejně fakta, lidé by se vzbouřili, nechtěli by přijmout fakta, naučili se přeci ty pravé náhledy už ve školách a na univerzitách. Zcela by to zničilo dosavadní pohled na všechny aspekty, hlavně by to mělo velké důsledky i v dnešní politice a systému.
Ač se to nezdá, všechno souvisí se vším a historická pravda⚖️ by měla vážné následky pro všechny.
A o tom to je, ANO, SPD, STAČILO, loví ve vodách hlouposti, tuposti, zaostalosti a chudoby.
Bude záležet jenom na nás všech, zda nám budou vládnout negramoti, nebo ne. Záleží pouze na nás.
Když ještě přitlačíš na pilu, tak z tebe bude učebnicový BURŠ a budeš se moci ucházet o místo na Pražském hradě u nomenklaturního bolševického kádra Pávka ... Bua hahaha
Ohledně těch voleb.... je vám všem jasný, že nastupující vláda přebírá bordel po té předchozí... Já volím toho co má nejmíň hlasů... jen mi přijde srandovní, jak tady každý pomlouva a nadává na tu nebo onu stranu. Přitom ti co jsou tam teď, tak prebrali vládu od ANO, což výsledky této vlády jsou výsledky ANO, nechte tam nynější vládu ať se předvedou v plné kráse a uvidíte co dokážou. Jen můj názor. Mě politika nezajímá, protože dobře už bylo a jediné co nás čeká, tak bude zdražování, až se národ rozdělína chudé a bohaté nic mezi tím.
Tak jsem rád, že Masaryk upozoňuje na nebezpečí v podobě hloupých, nevzdělaných lidí, kteří, jak je vidět, se prolínájí v historickém kontextu i do naší doby, kde podporují často komunisti a extrémisty nebo ikliminují k různým teoríím na základě svoji nevědomosti, které promítají do témat jako je plochá zěmě, čipy v očkování nebo goeinženýrství v podobě chemtrails.