1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

A o tom to je, ANO, SPD, STAČILO, loví ve vodách hlouposti, tuposti, zaostalosti a chudoby.

Bude záležet jenom na nás všech, zda nám budou vládnout negramoti, nebo ne. Záleží pouze na nás.

6
Před 8 měsíci
Radek Buršík

Když ještě přitlačíš na pilu, tak z tebe bude učebnicový BURŠ a budeš se moci ucházet o místo na Pražském hradě u nomenklaturního bolševického kádra Pávka ... Bua hahaha

2
Zobrazit další reakci
Před 8 měsíci

Ohledně těch voleb.... je vám všem jasný, že nastupující vláda přebírá bordel po té předchozí... Já volím toho co má nejmíň hlasů... jen mi přijde srandovní, jak tady každý pomlouva a nadává na tu nebo onu stranu. Přitom ti co jsou tam teď, tak prebrali vládu od ANO, což výsledky této vlády jsou výsledky ANO, nechte tam nynější vládu ať se předvedou v plné kráse a uvidíte co dokážou. Jen můj názor. Mě politika nezajímá, protože dobře už bylo a jediné co nás čeká, tak bude zdražování, až se národ rozdělína chudé a bohaté nic mezi tím.

1
Před 8 měsíci

Tak jsem rád, že Masaryk upozoňuje na nebezpečí v podobě hloupých, nevzdělaných lidí, kteří, jak je vidět, se prolínájí v historickém kontextu i do naší doby, kde podporují často komunisti a extrémisty nebo ikliminují k různým teoríím na základě svoji nevědomosti, které promítají do témat jako je plochá zěmě, čipy v očkování nebo goeinženýrství v podobě chemtrails.

3
Před 8 měsíci

bublina praskla

očekávaná poslední slova to nejsou, a dokonce jsou pochybnosti i o autentičnosti

samozřejmě to o hlupácích by sedělo, když si uvědomíte, že na jeho křesle v současnosti sedí kariérní bolševik agent Pávek.

8
Před 8 měsíci
Kuba Novák

Myslel ale na takové, jako je Babiš, Okamura a Konečná.

Zeman se musí v hrobě obracet !

3
Zobrazit další reakci
Před 8 měsíci

Nelíbí se mi jak přeskakovala vypadalo to jako když nesmí říct skutečnou pravdu co tam píše ale musela na rychlo vymýšlet.20 let se určitě nebude psát jen tom jak umírá a funus atd...na tom něco bude aby nevyšla pravda tak proto paní překladatelka měla výpadky a mluvila nesrozumitelně

6
Před 8 měsíci

Je smutné, že u čtení Masarykova vzkazu je přítomen soudruh prezident.

A že vůbec může být soudruh prezidentem...

10
Před 8 měsíci
Radana Broučková

Nejspíše proto, že není vaším soudruhem

4
Před 8 měsíci

Čekal jsem, že přečtou obsah tak jak je, klidně anglicky. Přečetli zřejmě jen něco a ještě to bylo zabaleno do interpretací, o které jsem (alespoň já) vůbec nestál. Čiší z toho ubohý strach říct něco " nekorektního", čím autenticita dostala řádně na frak...

7
Před 8 měsíci

Když si přečtete co Masaryk napsal, z historických pramenů se dozvíte jak se choval, jaké měl ego, sebestřednost , tak člověka napadne, že Masaryk nebyl nejostřejší tužka v penálu. Stejně jako Havel a jemu podobní , že by Klaus? ..

1
Před 8 měsíci

Je politováníhodné, že byla uspořádána tato teatrální trachtace. Nebylo respektováno doporučení Masarykova sekretáře, že dokument patří do archivu. Slova umírajícího člověka (určená uším nejbližším) byla vcelku sprostě přečtena. Nicméně poselství samo je stále aktuální a platné. Hlinka byl hlupák, Češi kradou, půlka národa jsou i dnes hlupáci, co si zvolí ANO, SPD, Konečnou a Motoristy. Masaryk je zkrátka stále s námi.

Před 8 měsíci

To, co nám naši tuzemští historici po léta zatajovali musí vyjít najevo ze samotného TGM a to jak v jeho Světové revoluci, tak i dnes z jeho dopisu napsaného na smrtelné posteli. Jen je zapotřebí číst pozorně a pak se nemůžeme divit tomu nacionalismu, který zde TGM vytvářel za První republiky a ten se národům Československa stal osudným od r. 1938-1989. Odskákaly to pak dvě generace národů tzv. TGM Československa.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA