1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Co je To za odbornicí, když si zapomene na čtení tahle vzácného dokumentů brýle!! Měla ustoupit stranou a přenechat čtení panu řediteli!

10
Před 8 měsíci

a co jste vy křívácká bando čekali ? Koukněte na ty státní deficity na ty Vaše morbidní špeky tlusťoši a sklapněte ty Vaše nevymáchané kušny.

Pan Masaryk věděl moc dobře co se z Vás stane za cajk....

2
Před 8 měsíciUpraveno

Nemůže to prostě jen přeložit a přestat do toho dávat svoje komentáře a neustále eeeeeeeee. Bože můj to je tak frustrující čtení.

Novinky, bylo by úplně úžasné, kdyby jste to dokázali vyfotit v raw formě, než nám k tomu někdo bude dávat vyjádření a kontext. Rád si na věci dělám vlastní názor.

3
Před 8 měsíci

Primární myšlenka je super. A sekundárně si každá skupina myslí o jiné, že je terčem primární myšlenky. Takže z tohohle dopisu můžou těžit všici. Užijte si to. Je mi to jedno. Budu volit jako vždy. Ne nejlíp pro mě, ale nejlíp pro stát.

1
Před 8 měsíci

„Jestliže lidé jsou nevzdělaní a hloupí, nemůžete toho moc udělat.“

„Lidé jsou rádi hloupí, ale nedělejte jim to jednoduché. Hádejte se a hádejte se s nimi.“

Tak schválně, jaké průměrné IQ mají voliči konkrétních stran?

6
Před 8 měsíci
Libor Kejík

Třeba u SPD je to jasné. Průměrné IQ je dle okolní teploty...proto se v zimě ten migrant z Tokia chová jak pi.tomec.

8
Zobrazit další reakci
Před 8 měsíci

Mrzí mě jen ze neudělali záběry přes rameno aby bylo vidět co opravdu čte. A hlavně co v tom dopisu skutečně je. Takhle mohli otevřít cokoli a něco si vymyslet. A taky ta dáma nemá doma šampón na mastné vlasy. Nevadí že se nenamalovala ale ty vlasy. Když už jdu do televize tak bych se měla trochu upravit. To je jako by říkala to je opruz. Mám všechno u zadku.

1
Před 8 měsíci

Jestli toto skutečně řekl prezident Masaryk, tímto u mě ztrácí veškerý kredit. Já vím, že je mu to asi ukradené, ale pro mě to důležité je. Toto nebyl dobrý prezident a laskavý a moudrý muž.

5
Před 8 měsíci

Od kdy jde nevzdělanost ruku ruce s lidskou hloupostí. Lidská hloupost ala deb*lita je kapitola sama o sobě. Nejvíc hlupáků jsou právě vzdělanci ideálně se třemi tituly, kteří rozhodují o našich životech a nejsou schopni realizovat primitivní úkony. Což v Masarykovo turbulentní době už zřejmě bylo vidět.

3
Před 8 měsíci

To načasování před volbami je mi podezřelé jako celý dopis.Proč by chtěl aby jsme drželi s Německem proti Maďarům a Slovákům.Vždyť on vyjednal hranice a připojil Slovensko k Čechám.Chtěl silné Československo ,né kolonii která krmí západ.Ta rétorika je podobná kecům naší vlády a hradním poradcům.Je třeba držet V4 ,jinak jsme poddaní anglosasů.

Před 8 měsíci

Masaryk se musí v hrobě otáčet. Od roku 1948 až do roku 1989 na Hradě komunisté a dnes je tam komouš znovu.. Na místo předsedy vlády, se dere další komouš a ještě k tomu mafián a Stbák. Dosluhující vláda je prolezlá korupčníky, mafiány a podvodníky se vzděláním. Za Piráty kandiduje bývalý učitel Marxismu- leninismu. Je mi z toho smutno.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA