1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Ta ženská je úpně marná!! Eee eeee ee eee ........ kazí celý dojem takového okamžiku!! Co je za problém vzít dopis a přečíst ho, tak jak je?? Nebo zase nám chtějí něco tajit? ...nemá to hlavu ani patu

4
Před 8 měsíci
Olga Pr

Jeník to psal na koleně svým škrabopisem a navíc to psal tak, jak nemocný starý pán mluvil, takže tam asi části vět chybí.

Před 8 měsíci

Tam bude určitě že komunisti a Němci jsou největší verbež a měl by pravdu jo a vlastně ještě Masarykova slova že Lenin je čeledin a kyda hnůj a vlastně dá se to použít i na Putina 😀

1
Před 8 měsíci

A co kdyby se tento dopis zveřejnil, aby si o tom mohl každý udělat svůj úsudek? Nebo jsou Češi tak hloupí, že by si ten správný úsudek nedokázali udělat? To se mohou dovědět jen krátké vytržené úryvky? Nebo již zveřejněn byl?

3
Před 8 měsíci

Kam jsem se po 36 letech dostali? Do pěkné šlamastiky, nic nefunguje, funkční je pouze politický autom na zvyšování platů politiků a soudců na ostatní už se zapomnělo, respektive se nedostalo 🤡👍

3
Před 8 měsíci

Náš vzděláný pan premiér nakoupí byty na důchod a bude se mít dobře stejně tak uvažují všichni vzdělání lidé a tím se stává bydlení pro ty méně vzdělané nedostupné a tak klesá porodnost a stárne obyvatelstvo.Naštěstí paní Merkel má řešení v podobě migrace

1
Před 8 měsíci

najdu někde celý dokument v plnem znění bez těch žvástů okolo?

to co řiká ta docentka mě vůbec nezajímá a irituje mě to. chci si to přečíst.

9
Před 8 měsíci
Marian Cejka

Třeba byste to při svém intelektu nepochopil - vycházím z vaší skvělé znalosti naší mateřštiny.

Před 8 měsíci

Buď otiskněte celý text, nebo nic, věty vytržené z kontextu jsou lehce manipulovatelné.

A upozorňuji, že Masaryk žádný beránek nebyl a člověk samá cnost. Iluze pryč. A mnohonárodnostní ČSR nebyla výhra.

7
Před 8 měsíci

Nevím co všichni čekaly za moudrosti - pro mne jen důkaz , že starým lidem začíná strašit na cimbuří a v politice by měli být mladí s jasnou hlavou. To se v současnosti neděje , staří se svých postů drží zuby nechty a podle toho to na světě vypadá.

1
Před 8 měsíci

Jasnozřivý Masaryk dohlédl až k Babišovi, Okamurovi, či konečné a k jejich voličům.

4
Před 8 měsíci
Helena Reutshová

Napsal to dobře, někteří lidé jsou fakt hloupí.

1
Před 8 měsíci

Paní evidentně nepřečetla všechno. Bylo tam pět listů a ke každému řekla jen pár slov. Takže zase jen dohady co je v dopise. Pokud tam bylo jen to co paní přečetla tak proč to tajili když tam dohromady nic nebylo. Byla to jedna velká komedie.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA