Kam jsem se po 36 letech dostali? Do pěkné šlamastiky, nic nefunguje, funkční je pouze politický autom na zvyšování platů politiků a soudců na ostatní už se zapomnělo, respektive se nedostalo 🤡👍
Náš vzděláný pan premiér nakoupí byty na důchod a bude se mít dobře stejně tak uvažují všichni vzdělání lidé a tím se stává bydlení pro ty méně vzdělané nedostupné a tak klesá porodnost a stárne obyvatelstvo.Naštěstí paní Merkel má řešení v podobě migrace
najdu někde celý dokument v plnem znění bez těch žvástů okolo?
to co řiká ta docentka mě vůbec nezajímá a irituje mě to. chci si to přečíst.
Třeba byste to při svém intelektu nepochopil - vycházím z vaší skvělé znalosti naší mateřštiny.
Buď otiskněte celý text, nebo nic, věty vytržené z kontextu jsou lehce manipulovatelné.
A upozorňuji, že Masaryk žádný beránek nebyl a člověk samá cnost. Iluze pryč. A mnohonárodnostní ČSR nebyla výhra.
Nevím co všichni čekaly za moudrosti - pro mne jen důkaz , že starým lidem začíná strašit na cimbuří a v politice by měli být mladí s jasnou hlavou. To se v současnosti neděje , staří se svých postů drží zuby nechty a podle toho to na světě vypadá.
Jasnozřivý Masaryk dohlédl až k Babišovi, Okamurovi, či konečné a k jejich voličům.
Napsal to dobře, někteří lidé jsou fakt hloupí.
Paní evidentně nepřečetla všechno. Bylo tam pět listů a ke každému řekla jen pár slov. Takže zase jen dohady co je v dopise. Pokud tam bylo jen to co paní přečetla tak proč to tajili když tam dohromady nic nebylo. Byla to jedna velká komedie.
Hezké, jak se mnozí diskutující v tom dopise našli a jak jim to nevoní. 🙂
Neco je dopis a neco je podvh ! 😊😂🤣
Že ta krásně bílá obálka po tolika letech nezežloutla.
Běžte to napsat na Facebook. Můžete si tam s ostatníma probuzenýma vyměňovat svoje konspirační teorie 🙂
Přijde mi to zase teatrální a lidi oblbující. Takže se mi nabízí okomentovat to jen tak, že Pavel vizáž již od prezidenta Masaryka pobral a teď by bylo dobré, se pro větší oblibu národem dobrat ještě něčeho dalšího .