1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Celkem velké zklamání po otevření, že?!!

3
Před 11 měsíci
Jiří Herma

Tak řekl věci v kontextu tehdejší doby,pak mluvil o svém zdraví.Očekávání byla větší jak obsah dopisu

Před 11 měsíci

V podstatě všichni občané České republiky umějí číst. Proto žádám uveřejnění plného textu všech otevřených písemností. Obrázek má právo si udělat každý sám.

6
Před 11 měsíci
Pavel Goman

až se zas budete dovolávat svých práv, tak také pamatujte na své povinnosti.

Už mě štvou hlavně takoví Okamurové, Sterzikové, Babišové, apod. co se neustále dovolávají práv, ale hlavně se vyhnout povinnostem, at už v placení daní, dodržování zákonů, slušného chování, apod.

1
Před 11 měsíci

Od Masarykova dopisu jsem nic bombastického nečekala a podle úryvků na něj nemám názor. Jen ten, že byl určen jeho současníkům, a ne až do dalšího století nebo tisíciletí.

5
Před 11 měsíci

Bože co to bylo?? Takové honosné přípravy na to a nakonec taková zmatečná a zbrklá scéna... Nejlepší byly noblesní bílé rukavičky, kterými se stejně hrabali ve vlasech, sahali si na tváře a pak na dokument... no po 10min této komedie, jsem to radši vypla... strašný!

1
Před 11 měsíci

Vnímám tam určitou nadřazenost do které se on sám posunuje, nevím, možná, že se i pletu!

4
Před 11 měsíci
Lubomír Sazeček

Pletete se. Lidé jsou opravdu líný přemýšlel, proto slyší na nerealistické sliby na které evidentně nemáme zdroje a nikdy mít nebudeme.

2
Před 11 měsíci

Je smutné pozorovat, když člověk, který byl členem Komunistické strany pod krycím jménem agent Pávek sedí v první řadě při otevírání Masarykova dopisu. To je opravdu paradox...

8
Před 11 měsíci
Jakub Stolarik

Hlavně že agent Bureš nemalé části společnosti nevadí. Pokrytci....

Před 11 měsíci

Trochu moc povyku pro nic….Češi jsou hloupí, Hlinka je hloupý že si zadal s Maďary, Masaryk sám byl taky hloupý, Němci kradou…. dá se to pochopit, znovu se ptám, proč ten cirkus okolo?

8
Před 11 měsíci
Pavel Majerák

Cirkus pouze pro hlupáka. Jděte raději na akci s Babišem a tam se jistě najdete.

8
Zobrazit další reakci
Před 11 měsíci

Je zajímavé, že jsem to psal už před otevřením obálky a Novinky mi to smazaly. Napsal jsem to slušně a nijak jsem neporušil pravidla. To samé napíší novinky a je vše v pořádku. Divná demokracie 😂😂😂

2
Před 11 měsíci
Adam Sale

Psal jste co?

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 11 měsíci

No nevím nevím, nějak mi to nesedí. Takový obsah by přece nebyl zapečetěný až do roku 2025. Jen jestli tam nebylo něco co se politikům moc nehodilo do krámu, zvlášť před volbami že?

2
Před 11 měsíci

Hlavne ze tam maji ten mikrofon u pultiku... treba se rozhodnou obsah nezverejnit (pani Hajkova haze dost divoke vyrazy), ale lidi v prvnich řadach i lidi od zapnuteho mikrofonu asi budou vedet co je uvnitr. Trochu nedomyšleno.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA