1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Hezké, jak se mnozí diskutující v tom dopise našli a jak jim to nevoní. 🙂

7
Před 8 měsíci
Jakub Hubert

Neco je dopis a neco je podvh ! 😊😂🤣

4
Před 8 měsíci

Že ta krásně bílá obálka po tolika letech nezežloutla.

34
Před 8 měsíci
Pavel Papoušek

Běžte to napsat na Facebook. Můžete si tam s ostatníma probuzenýma vyměňovat svoje konspirační teorie 🙂

6
Před 8 měsíci

Přijde mi to zase teatrální a lidi oblbující. Takže se mi nabízí okomentovat to jen tak, že Pavel vizáž již od prezidenta Masaryka pobral a teď by bylo dobré, se pro větší oblibu národem dobrat ještě něčeho dalšího .

2
Před 8 měsíci

Celkem velké zklamání po otevření, že?!!

3
Před 8 měsíci
Jiří Herma

Tak řekl věci v kontextu tehdejší doby,pak mluvil o svém zdraví.Očekávání byla větší jak obsah dopisu

Před 8 měsíci

V podstatě všichni občané České republiky umějí číst. Proto žádám uveřejnění plného textu všech otevřených písemností. Obrázek má právo si udělat každý sám.

6
Před 8 měsíci
Pavel Goman

až se zas budete dovolávat svých práv, tak také pamatujte na své povinnosti.

Už mě štvou hlavně takoví Okamurové, Sterzikové, Babišové, apod. co se neustále dovolávají práv, ale hlavně se vyhnout povinnostem, at už v placení daní, dodržování zákonů, slušného chování, apod.

1
Před 8 měsíci

Od Masarykova dopisu jsem nic bombastického nečekala a podle úryvků na něj nemám názor. Jen ten, že byl určen jeho současníkům, a ne až do dalšího století nebo tisíciletí.

5
Před 8 měsíci

Bože co to bylo?? Takové honosné přípravy na to a nakonec taková zmatečná a zbrklá scéna... Nejlepší byly noblesní bílé rukavičky, kterými se stejně hrabali ve vlasech, sahali si na tváře a pak na dokument... no po 10min této komedie, jsem to radši vypla... strašný!

1
Před 8 měsíci

Vnímám tam určitou nadřazenost do které se on sám posunuje, nevím, možná, že se i pletu!

4
Před 8 měsíci
Lubomír Sazeček

Pletete se. Lidé jsou opravdu líný přemýšlel, proto slyší na nerealistické sliby na které evidentně nemáme zdroje a nikdy mít nebudeme.

2
Před 8 měsíci

Je smutné pozorovat, když člověk, který byl členem Komunistické strany pod krycím jménem agent Pávek sedí v první řadě při otevírání Masarykova dopisu. To je opravdu paradox...

8
Před 8 měsíci
Jakub Stolarik

Hlavně že agent Bureš nemalé části společnosti nevadí. Pokrytci....

Před 8 měsíci

Trochu moc povyku pro nic….Češi jsou hloupí, Hlinka je hloupý že si zadal s Maďary, Masaryk sám byl taky hloupý, Němci kradou…. dá se to pochopit, znovu se ptám, proč ten cirkus okolo?

8
Před 8 měsíci
Pavel Majerák

Cirkus pouze pro hlupáka. Jděte raději na akci s Babišem a tam se jistě najdete.

8
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA