1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Je zajímavé, že jsem to psal už před otevřením obálky a Novinky mi to smazaly. Napsal jsem to slušně a nijak jsem neporušil pravidla. To samé napíší novinky a je vše v pořádku. Divná demokracie 😂😂😂

2
Před 8 měsíci
Adam Sale

Psal jste co?

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 8 měsíci

No nevím nevím, nějak mi to nesedí. Takový obsah by přece nebyl zapečetěný až do roku 2025. Jen jestli tam nebylo něco co se politikům moc nehodilo do krámu, zvlášť před volbami že?

2
Před 8 měsíci

Hlavne ze tam maji ten mikrofon u pultiku... treba se rozhodnou obsah nezverejnit (pani Hajkova haze dost divoke vyrazy), ale lidi v prvnich řadach i lidi od zapnuteho mikrofonu asi budou vedet co je uvnitr. Trochu nedomyšleno.

4
Před 8 měsíciUpraveno

Nešlo by prostě teď list přečíst celý tak jak je nebo jzverejnit jeho kopii, ať si udělá každý obrázek sám. Od počatku nám někdo říká, co si máme myslet nebo komentáře, abychom to náhodou špatně nepochopili. A tak to je se vším.....

3
Před 8 měsíci

Píše tam, že lidé jsou hloupí. Já bych jen dodal, že i dnes mnozí nechtějí přemýšlet a chytají se mnoha hovadin, co jim média naservírují. Nejhorší na tom je, že nerozhoduje ani rozdíl ve vzdělání. V hloupostech jsou si všichni rovni.

1
Před 8 měsíci

Ale dnes lidi hloupí nejsou to hlupáky z lidí děla současná vládní garnitura TGM si vážím ale proč jeho odkaz zneužívají politici když vidím u toho Drahoše tak to zavání předvolebním podrazem

3
Před 8 měsíci
Pavel Rajtar

🤦

Před 8 měsíci

Líbí se mi hádej te se ,hádej te se,nebuďte hloupí.Pravdu měl.Bohužel v dnešní době

Nereálné ani svůj názor nelze říct. s T.G.M by si měli ti dnešní politici vzít příklad, jenom se sním ohání. Pravda zvítězí nad lží a nenávistí.Ale jsou to pokrytci všichni

1
Před 8 měsíci

Měl by se navézt do sebe, že pomohl rozbít RU, a vytvořil neživotaschopné soustátí čechů a slováků, aniž by se slováků zeptal, zda to tak chtějí. Bohužel TGM je dnes nekritizovatelný, jako kdysi KG.

2
Před 8 měsíci
Jiří Dimitrov

Od Bulhara to sedí. Vraťte se do Osmanské říše.

1
Před 8 měsíci

Masaryk a jeho banda okradli diky pozemkove reforme tzv. znarodnovani 1919 - 1938 tisice lidi o majetek hlavne slechtu a velkostatkare. Pak to udelal jeste jednou Benes 1945 - 1947 velkostatkare, fabriky, pojistovny, atd. Tak nevim jestli je davat za priklad🫣

1
Před 8 měsíci

Kdyby Masaryk věděl,že se Československo po sametové revoluci rozpadne,v dopise by určitě stálo něco peprného.Teď se v hrobé chudák nemůže ani obrátit.

Před 8 měsíci
petr Dohelský

Kdyby věděl že příjde rok 1938, 1939, 1948, 1968🤔

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA