Tak to dopadlo přesně tak jak jsem tušila, dopis je autentický, ale je z jiné doby, takže půjde k dalšímu přezkoumání. To se dalo čekat - datace takových věcí jsou velký problém, ale alespoň to není padělek.
Určitě tam bude, že si nepřeje aby na post prezidenta usedl oportunistický komunista a rozvědčík v jedné osobě spolu s manželkou v podobném ražení
A ten obsah je tajný proč? Nebo jaký je důvod, že jsou ocitovány jen 2 věty? Že by snad bylo třeba něco upravit, aby se to líp hodilo k současné situaci?
Trapas v přímém přenosu! Myslel jsem si, že to takhle nějak dopadne, ale tohle předčilo moje očekávání. Ta paní co říkala stále dokola to obrácené malé "e" byla fakt k sežrání.
Ted pred volbami jsou jeho slova o to symbolictejsi a nabiraji jeste vic na vyznamu. Cest jeho pamatce.
Jestli jsou to opravdu jeho slova. Pamatuje někdo na rok 2005, že se o tom mluvilo, psalo?
měli by dostat pokutu všichni 3 historici navlečou si bílé čisté rukavice aby mohli zacházet s historicky cenným dopisem a pak si s těma rukavicema sahají do vlasu na bradu na brýle a pak tu mastnou rukavicí sahají na dopis prasátka
A co by řekl T.G dnes ?? 🤣🤣 Mili občané: po 70 letech budování naší země plného soběstačného průmyslu a obchodu stačilo jen pár let abyste naši zemi do posledního zrnka rozkradli prodali a zdevastovali. .......
Jsem v rozpacích. Pokud to mělo být vyjádření pro rodinu, tak angličinu beru. Pokud to je prezentováno jako vyjádření k občanům Československa, pak tomu nerozumím.
nemělo to být nic z toho. Prostě si TGM něco povídal a Jeník to zapsal.
Dokud lidé budou nevzdělaní a hloupí, tak tu stále budou vládnout strany jako ANO nebo SPD a to se nikam k lepším zítřkům nikdy nedostaneme. Vzdělávat lidi, hlavně v Ústeckém a Karlovarském kraji, je potřeba.
Tak jsem byl již 2x smazaný za to,že semně nelíbilo,proč je u tohoto Pavel...teď bude mazán každý,kdo se kriticky vyjádří k Pavlovi,Fialovi a spol...tak to opravdová demokracie v praxi...