Nevíte, už se ozval Tomio Okamura, že bude Masarykovy potomky za ten výrok žalovat? 😄 😄
Asi jo, protože vyrok o nevzdělaných hlupácích se ho musel hluboce dotknout. Pi Tomio hned poznal, že je to o něm. 😄
Kdyby na jeho vzdělání nepřispíval sám císař, byl by někde za pohůnka.
Je zajímavé, že TGM uráží pouze pitomci.
A zbabělci bez ověřené identity, viďte?
Tak z obsahu mi vyplývá, že kdybych napsal co z něj vyplývá, dostal bych ban.
Slušně řečeno, výroky zrovna neoplývají inteligencí.
Velký dobrý výkon paní Dagmar Hájkové, zvládla to vše s takovou graciózností a odborností, až se mi chtělo brečet nad tím, že máme tak vzdělané lidi, a ke všemu byla moc milá a hezká.
Já myslím, že je to nakonec docela "výživné". Všichni čekali zmatené žvatlání starého pána nad hrobem a místo toho to všem docela ostře nandal 😉
Němci byli demokraticky vyhnáni a výsledky se dostavily.
Sudety jsou po smrti a rudé k tomu.
Foldynové, Konečné, Vidlákové…líheň rudochů bez konce.
To není jen otázka Sudet, ale celé republiky, vezměte si jen kolik lidí emigrovalo po 48 a 68roce minulého století....Zejména ti vzdělaní...
Pan prezident Masaryk to řekl ještě diplomaticky,eman si již servítky nebral .. Třetina národa jsou.....😄👍
No zdá se, že v podstatě mají oba stejný názor....
Masaryk se v hrobě otáčí - jak se pod jeho obrazem předvádí ten komunistickej lampasák, co umí dokonale převlíkat kabáty 🤣🤟
To jsou náhody, že se to otvírá právě před volbami 👀
Je úplně jedno kdo co řekne jako poslední slova...
Jediné co platí bez špetky pochybnosti jsou slova, ne poslední, jiného českého velikána:
Den za dnem,
rok za rokem,
a nakonec smrt...
Vzkaz pro autory článku: pan prezident Masaryk se do nikoho "nenavezl", pouze v době, kdy se domníval, že odchází z tohoto světa, vyřkl svůj názor
A že se to otvírá zrovna ted před volbami a musí u toho asistovat Pavel. Víme, že on a vláda nás považují za hloupé, a také částečně jsme, že si od nich necháme všechno líbit, a nestydí se k tomu použít nějaký Masarykův odkaz, kdoví jestli skutečný. Proč by se měl otvírat právě teď? To byl asi nějaký Nostradamus ten asistent Jana Masaryka. Silně to zavání ovlivňováním voličů.