1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Možná tam bude - „Hnízda čapí hledejte, neb volbu vaši v nesnáz uvésti mohou, a pamatujte, že fialovým obloukem se vyhýbati třeba jest" 🤣🤣🤣🤣

Před 8 měsíci

Na dnešek to platí přesně, nevzdělaní hlupáci rozhodnou volby, protože přes vlastní dvorek nevidí podstatné.

10
Před 8 měsíci
Miroslav Plesník

Souhlas! Nakonec ,jak pročitám názory se tu ti lidé hlasí sami! Aniž vědí a pochopili!

Před 8 měsíci

Mnoho povyku pro nic. Jen správa pro rodinu, kterou nepotřebujeme znát. Dopis starého ješitného starého muže.

7
Před 8 měsíci
Hermanek Mila

Tak proč to čteš.

5
Před 8 měsíci

Napsal, nebo spíš diktoval po mozkové příhodě a anglicky. Trochu divné na českého prezidenta, ne ?

3
Před 8 měsíci
Vladimír Brož

Moc o něm nevíte,což?

2
Před 8 měsíci

Připomíná to otevření tajné obálky z románu Občanský průkaz. Co dělat při jaderném útoku? Kdo si pamatuje? ;)

Před 8 měsíciUpraveno

Tak mi připadá, že se nejedná o poselství do budoucnosti, ale slova vážně nemocného muže. Ale je i možné, že se nezveřejnilo vše

3
Před 8 měsíci
Marie Váňová

Ja jsem si tedy radeji precetl toto.

Odkaz

1
Zobrazit další reakci
Před 8 měsíci

Tam bude něco jako "že já blb to Rakousko rozbíjel"

49
Před 8 měsíci
Lukas Stransky

No...technicky vzato R-U nejprve rozbili Maďaři....

8
Před 8 měsíci

Zvláštní. Proč v dopise mluví o tom jak má vypadat jeho pohřeb, když se dopis měl otevřít až dlouho po tom, co pohřeb proběhne? 🤔

6
Před 8 měsíciUpraveno
Ladislav Jaros

Chybka se vloudila...

1
Před 8 měsíci

Jednoduché, trefné, co p. president řekl byla jeho zkušenost s tehdejší dobou i lidskou povahou. Místo pitvání se zamysleme každý sám co to poselství pro nas znamená.

Před 8 měsíci

ten titulek je jak z bulváru!!! proč autoři používají takové výrazy jako "navezl se"??? Fakt se mi nelíbí, co si o sobě myslí a manipulují!

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA