Blížící se volby naplno ukážou, že jsme z větší části národem hlupců.
Naši flastenci ani nevědí, že nějaký TGM existoval, oni si pamatují jen na svého prezidenta Zemana...
jedno je tam pravdivé co řekl Masaryk,,,,,,,že jsou češi leniví,,,,,,svatá pravda,za mého mládí museli jezdit budovat česko kolem Prahy slezáci,protože češi uměli jen vyřvávat hesla ale pracovat nechtěli,pak dlouhá léta jezdili všechno v česku stavět ukrajinci a taky slováci,protože čech lopatu do ruky ,,,nevezme,,,,,tak to už věděl i Masaryk, vždy na čecha musel a musí dodnes pracovat ,,,,,NĚKDO JINÝ,,,,,a ted mě češii za tato slova umladte čepicí,,,,,,,,,,
Zmínil i slovenského politika Andreje Hlinku, jehož označuje za hlupáka, který si zadal s Maďary. Rok 25 a nic se nám tu nezměnilo ten Slovák je akorát teď Fico.
Slovák je Babiš a Maďar Orbán.
Z toho tedy vyplývá, že ten nový státní útvar Československo byl vytvořen z hlupáků mimo Němců. Když k tomu přidáme ten jeho apel na Čechy: Nelhát, nekrást... Tak máme obraz národa českého jako vymalovaný. Změnilo se to od té doby v tom našem Česku k lepšímu? Jak vidno tak ne. Ba, je to ještě horší.
Podle sebe soudim tebe !!!!!
„Jestliže lidé jsou nevzdělaní a hloupí, nemůžete toho moc udělat.“
„Lidé jsou rádi hloupí, ale nedělejte jim to jednoduché. Hádejte se a hádejte se s nimi.“
Nevím proč, ale tohle mi v dnešní době silně připomíná voliče Tomia a jeho kolaborantského slepence co nás chce ekonomicky zruinovat vystoupením z EU.
Jenže ta prastará nemoudrost, že moudřejší ustoupí vede do pekla. Ustoupí se zlu a hlouposti. Zlo a hloupost žije z ústupků a co získá to nevrátí.
Mně na první letmé shlédnutí přišlo, že tam sedí s Husákem.😁
Jsem zvědavý, jak ty "tzv.poslední slova" spojí v nějakém že svých komentářů pan Mitrofanov s panem Babišem 🙂
Ale já Sašovi věřím, že se mu to podaří.
Tak hlavně aby pomatenec Schmarcz z toho neměl další infarkt ... Bua hahaha ... Odkaz
Já zajímavé jací lidé (a jakým ne/vzděláváním) volí SPD, STAČILO a ANO. Masaryk měl pravdu
Měl a každý kdo touží po bezmezné moci ví,že nejsnáze se ovládá hloupé obyvatelstvo🥴Tomu hodíte zadarmo pár grošů a budou vám za to nohy líbat🥴
"Lidé jsou rádi hloupí, ale nedělejte jim to jednoduché, hádejte se s nimi"
A přesně tak i činím zde na novinkách, kde je těch hloupých lidí vskutku hodně. Ale já to nevzdám! Možná lepší že se koncentrují zde, než aby lezli i jinam.
...souhlasím s tou druhou částí..ale podle té první- tedy hádat se s hloupými nemá cenu...škoda času, když ho můžete radéji věnovat těm chytrým
Hlinka byl hlupák, kolaboroval s Hitlerem a ten ho pak zničil.
Co by dnes asi řekl Masaryk na naše novodobé kolaboranty putinovské totality?
Fica, Orbána, Okamuru, Konečnou a celou tu proruskou havěť...
A co kolaboranti z druhé strany politického spektra? Ti nechtějí pohřbít naši národní suverenitu za kterou Masaryk bojoval?