1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

František Dobrota možná že k té obálce se dostal i jeden Herec který řekl - lidská blbost je neporazitelná , ale nesmí se s ní přestat nikdy bojovat co Vy na to ??

Před 11 měsíci

Zvláštní je, že nikdo nemá za hloupého sebe, ale někoho jiného.

Další fakt je ten, že je plno vzdělaných lidi, a přitom někteří z nich jsou zjevně hloupí.

Před 11 měsíci

...Honzo, zejtra nezapomen na mliko a 6 rohliku

1
Před 11 měsíci
Jan Novak

To vypadá spíše jako Šindlerův seznam.

Před 11 měsíci

Za prezidentování TGM byla bída a hlad to mi před 50 lety říkala babička.Tak strašně si chválila komunisty. Já komouše nemám rád a neměl jsem je rád i tehdy

1
Před 11 měsíci

Mě se líbí jak je to hezky cenzurovano mikrofon přímo u nich tváří se po otevření znepokojene a rozrušeně ale neslyšíme vůbec nic

1
Před 11 měsíci
Petr Mašek

Tak sup sup, vymysli nejakou konspiraci.

2
Zobrazit další reakci
Před 11 měsíciUpraveno

Určitě tam bude zachycen Fialův signál a rada , že jedině on tuhle zemi přivede k prosperitě a blahobytu 😁

15
Před 11 měsíci
Emil Hanych

Prosperita a blahobyt tam bude, ale firem soudruha Bureše.

11
Před 11 měsíciUpraveno

Ta paní co má zkoumat pravost toho dopisu a čitelnost písma, tak si zapomněla doma brýle...to nevymyslíš...😄

24
Před 11 měsíci
Přemysl Havel

Šarkarna jak s Cernym jezerem na Sumave , vime o co se jedna ?

Před 11 měsíciUpraveno

Jistě už ten "tajný" dopis někdo četl. Jinak by se to nedělalo takto veřejně a dokonce před volbami.

Možná se opozdí jeho úplné zveřejnění, než bude řádně cenzurován!

11
Před 11 měsíci

Bulvární titulek, který bude sloužit k rozeštvávání lidí. Věřím, že se najdou nemehla co si budou myslet, že je Masaryk aktuálně politik v ČR

3
Před 11 měsíci

Dejte Němcům co si zaslouží... Svého času jim ve Versailles Beneš sliboval autonomií.. Sliby se slibují a blázni se radují.....

1
Před 11 měsíci
Jaroslav Krkoška

Stejně tak Slovákům v Pitsburské dohodě.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA