1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

-- Masaryk se navezl do Slováků, Němců i Čechů -- No pockam si az na Slovensku , Nemecku otevrou dopis A. Hlinky ci A Hitlera , to bude dalsi prekvapeni ? 😊😂🤣

5
Před 8 měsíci

Zvěstování Boha.

1
Před 8 měsíci

Proč neotisknou to co tam je napsáno , aby si každý mohl udělat svůj názor, místo toho budeme číst zbytečné komentáře co si vymyslí rádo by učenci

5
Před 8 měsíci

František Dobrota možná že k té obálce se dostal i jeden Herec který řekl - lidská blbost je neporazitelná , ale nesmí se s ní přestat nikdy bojovat co Vy na to ??

Před 8 měsíci

Zvláštní je, že nikdo nemá za hloupého sebe, ale někoho jiného.

Další fakt je ten, že je plno vzdělaných lidi, a přitom někteří z nich jsou zjevně hloupí.

Před 8 měsíci

...Honzo, zejtra nezapomen na mliko a 6 rohliku

1
Před 8 měsíci
Jan Novak

To vypadá spíše jako Šindlerův seznam.

Před 8 měsíci

Za prezidentování TGM byla bída a hlad to mi před 50 lety říkala babička.Tak strašně si chválila komunisty. Já komouše nemám rád a neměl jsem je rád i tehdy

1
Před 8 měsíci

Mě se líbí jak je to hezky cenzurovano mikrofon přímo u nich tváří se po otevření znepokojene a rozrušeně ale neslyšíme vůbec nic

1
Před 8 měsíci
Petr Mašek

Tak sup sup, vymysli nejakou konspiraci.

2
Zobrazit další reakci
Před 8 měsíciUpraveno

Určitě tam bude zachycen Fialův signál a rada , že jedině on tuhle zemi přivede k prosperitě a blahobytu 😁

15
Před 8 měsíci
Emil Hanych

Prosperita a blahobyt tam bude, ale firem soudruha Bureše.

11
Před 8 měsíciUpraveno

Ta paní co má zkoumat pravost toho dopisu a čitelnost písma, tak si zapomněla doma brýle...to nevymyslíš...😄

24
Před 8 měsíci
Přemysl Havel

Šarkarna jak s Cernym jezerem na Sumave , vime o co se jedna ?

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA