-- Masaryk se navezl do Slováků, Němců i Čechů -- No pockam si az na Slovensku , Nemecku otevrou dopis A. Hlinky ci A Hitlera , to bude dalsi prekvapeni ? 😊😂🤣
Zvěstování Boha.
Proč neotisknou to co tam je napsáno , aby si každý mohl udělat svůj názor, místo toho budeme číst zbytečné komentáře co si vymyslí rádo by učenci
František Dobrota možná že k té obálce se dostal i jeden Herec který řekl - lidská blbost je neporazitelná , ale nesmí se s ní přestat nikdy bojovat co Vy na to ??
Zvláštní je, že nikdo nemá za hloupého sebe, ale někoho jiného.
Další fakt je ten, že je plno vzdělaných lidi, a přitom někteří z nich jsou zjevně hloupí.
...Honzo, zejtra nezapomen na mliko a 6 rohliku
To vypadá spíše jako Šindlerův seznam.
Za prezidentování TGM byla bída a hlad to mi před 50 lety říkala babička.Tak strašně si chválila komunisty. Já komouše nemám rád a neměl jsem je rád i tehdy
Mě se líbí jak je to hezky cenzurovano mikrofon přímo u nich tváří se po otevření znepokojene a rozrušeně ale neslyšíme vůbec nic
Tak sup sup, vymysli nejakou konspiraci.
Určitě tam bude zachycen Fialův signál a rada , že jedině on tuhle zemi přivede k prosperitě a blahobytu 😁
Prosperita a blahobyt tam bude, ale firem soudruha Bureše.
Ta paní co má zkoumat pravost toho dopisu a čitelnost písma, tak si zapomněla doma brýle...to nevymyslíš...😄
Šarkarna jak s Cernym jezerem na Sumave , vime o co se jedna ?