Nic světoborného jsem nečekala, tak mě to ani nemohlo zklamat. Význam prvorepublikových politiků byl mnohdy přeceňován.
Jestliže lidé jsou nevzdělaní a hloupí, nemůžete toho moc udělat,“ vyzdvihla jednu větu. 👍
Nevím, kdo si myslela, že tam bude nějaký zázrak…, jen další oblbování a čekání na zázrak…, to by dokázal napsat i Fiala…
Na to , jak se s tím dělaly tajnosti nic moc. Pár slov o hloupých se opakovalo. Tak by státník mluvit neměl.
To jsme se toho zase dozvěděli🙄 jenom že nějaka banda amatérů neumí pomalu otevřít obalku🤣
Skoda, ze to nedali na starost tobe, ty experte.
Boha jeho, proč z toho dělají takovou nechutnou šou? 😕
Humbuk, který bude stát státní erár statisíce a nejspíš miliony! Ale co, on to ten "hloupej" Čecháček s "radostí" zaplatí!
Důležité je, že byl přítomen pan prezident Pavel, který je morálním následovníkem prezidenta Masaryka.
jeden hlupák napíše o hlupácích a je hlupáků plno. Jindy se to tu nepsalo. Není v diskusi nikoho , kdo by nenapsal slovo hlupák
Hned jsem věděl ,když z toho dělali takový humbuk , že tam bude určitě napsána nějaká kravina. A ta kravina se mi potvrdila.