1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Chudák měl mrtvici, to tam musejí být moudra, to už se nikdo nedozví kdo a proč měl touhu něco ještě napsat pod jeho jménem

3
Před 11 měsíci

Tak schválně, co nám naše progresivní media před volbami propagandisticky vecpou a co tam v realitě opravdu bude stát.

2
Před 11 měsíci

Odfláknuté a paní koktala, jak když se učí číst. Vypovídající hodnota a důvěryhodnost je nula. Škoda

4
Před 11 měsíci

Když to byl takový velký Čech a je za vzor, proč to je psané částečně v angličtině?

2
Před 11 měsíci
Jan Wunderle

Protože president Masaryk nebyl Čech, byl to Rakušák. A česky prakticky neuměl. Stejně jako "náš" největší "Čech", Karel IV, byl Němec jak poleno a česky neuměl vůbec.

V tomto světle je úsměvné, jak antibabišovci poukazují na jeho slovenský původ 😊.

1
Před 11 měsíci

Bylo by možné získat náhled do originalu dopisu? Chtěla bych si ho přečíst sama. Nebo je to tajné?

2
Před 11 měsíci
Jana Martinásková

Možná jjsiu to en věty vytržené z kontextu nevím . Je poněkud zvláštní , že neukáží celý dopis . Takové divadlo pár dní před volbami . No ha jen vzpomínám Hak ba Masaryka nadával můj děda . Prý mu říkali tatíček Masaryk , Ale nikdo že nas v té době nežil .

Před 11 měsíci

Tak to pan prezident tatíček Masaryk s těmi hlupáky udeřil hřebíček na hlavičku! To jsou zlatá slova

2
Před 11 měsíci

To zase smrdí nějakým podvodem Němci za okupace na to nepřišli, po nich STB taky nic a najednou se objeví nějaký dopis 😂

2
Před 11 měsíci

Tak to je něco jako když se za komunistů říkalo " tak a teď mám třicet halířů a můžu si jít koupit housku." To je všechno.

Před 11 měsíci

Taky je jedno pořekadlo: "Pro hloupého každý hloupý ".....😆. Tak jsem zvědav kdo se pozná.

2
Před 11 měsíci

Tak doufejme, že dopis bude i ofoceny a daný k dispozici....nějak se tam dohadují co opsat a jak.

1
Před 11 měsíci
Krawiec Milan

Uz si delate policko na kydy o tom, jak to je zmanipulovane a dalsi konspirace?

Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA