1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

(O Hlinkovi) - mely by mu byti odpusteno (chybi 'd')

Před 8 měsíci

Přímý přenos jsem sledovala. Nechápu, proč paní historička "seznámila prapravnuka Tomáše Garrigue Masaryka Tomáše Kotíka s obsahem dokumentu". On neumí číst? Vždyť proto přijel, aby obálku otevřel. Stál tam jako tvrdé Y, bylo mi ho líto. Jinak paní historička - neshazuji její odbornost, si pozornost na ni zaměřenou vysloveně užívala a celkově mi přišlo, že okamžik "shodila". Její gesta, vrtění hlavou, atd - prostě ten okamžik tak nějak "znevážila".

12
Před 8 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další 3 reakce
Před 8 měsíci

Tak nějak nevím, jestli je toto sdělení, které se muselo střežit 80 let.

9
Před 8 měsíci
Jakub Dokoupil

90 let. Mělo to význam Asi tak tři roky po napsání.

A dnes jsme z toho udělali "úžasnou komedii"....

17
Před 8 měsíci

„Jestliže lidé jsou nevzdělaní a hloupí, nemůžete toho moc udělat,“ --- „Lidé jsou rádi hloupí, ale nedělejte jim to jednoduché." No, nechci sejčkovat, ale mohl by se někdo ozvat, že je to kampááááááň...

5
Před 8 měsíci
Vlado Stoker

Já si to také myslím, ovšem je to skrytá kampaň. Zjevná by byla, kdyby tam T.G.M. napsal, že vidí do budoucnosti a varuje národ, aby nevolil Andreje Babiše.

2
Před 8 měsíci

Tak si říkám proč tak velký vlastenec jakým bezesporu T.G.M. byl nechal napsat dopis v angličtině? Nebo to byla iniciativa jeho syna Jana, toliko už o poznání menšího vlastence? Má pro to někdo racionální vysvětlení (a bez urážek, prosím...)?

13
Před 8 měsíci
Jaroslav Hajný

než něco napíšete, zjistěte si pár informací

Masaryk prodělal v roce 1934 mrtvici. od té doby začal do své řeči zahrnovat i angličtinu, kterou používal když se bavil se ženou. Zřejmě proto

1
Před 8 měsíci

Taková poslední slova nestojí za přečtení. Ale zdá se, že na sklonku života už Masaryk na víc neměl.

4
Před 8 měsíci

A má pravdu. 90% národa českýho jsou blbci.

4
Před 8 měsíci
Jan Urbánek

Na Zemana jsme se za to zlobili.....

Před 8 měsíci

Gigantova prázdná slovíčka.

4
Před 8 měsíciUpraveno
Jiří Kejkrt

To by mě zajímalo co byste vypotil po mrtvici vy. Nic ve zlém.

9
Zobrazit dalších 9 reakcí
Před 8 měsíci

Zajimavy prehled jmen, kteri maji statem placene dobre trafiky, badanim o nicem. Pochopitelne jeste lepe se maji ti paraziti z ustavu na vyzkum komunismu, nebo jak se to jmenuje. Tam dokonce valci mezi sebou o lepsi pozice v te trafice.

7
Před 8 měsíci
Pavel Mašek

Prostě chcete aby se o vás šmejdech moc nevědělo a nemluvilo.

7
Zobrazit další reakci
Před 8 měsíci

Kdyby věděl, že hlavní postavou při otevírání obálky bude komunista - ideolog, napsal by tam určitě něco jiného - nelichotivého.

7
Před 8 měsíci
Anton Pech

On tam bude Skála,Konečná,Semelová ,Babiš ,Zeman nebo kdo?

5
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA