(O Hlinkovi) - mely by mu byti odpusteno (chybi 'd')
Přímý přenos jsem sledovala. Nechápu, proč paní historička "seznámila prapravnuka Tomáše Garrigue Masaryka Tomáše Kotíka s obsahem dokumentu". On neumí číst? Vždyť proto přijel, aby obálku otevřel. Stál tam jako tvrdé Y, bylo mi ho líto. Jinak paní historička - neshazuji její odbornost, si pozornost na ni zaměřenou vysloveně užívala a celkově mi přišlo, že okamžik "shodila". Její gesta, vrtění hlavou, atd - prostě ten okamžik tak nějak "znevážila".
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Tak nějak nevím, jestli je toto sdělení, které se muselo střežit 80 let.
90 let. Mělo to význam Asi tak tři roky po napsání.
A dnes jsme z toho udělali "úžasnou komedii"....
„Jestliže lidé jsou nevzdělaní a hloupí, nemůžete toho moc udělat,“ --- „Lidé jsou rádi hloupí, ale nedělejte jim to jednoduché." No, nechci sejčkovat, ale mohl by se někdo ozvat, že je to kampááááááň...
Já si to také myslím, ovšem je to skrytá kampaň. Zjevná by byla, kdyby tam T.G.M. napsal, že vidí do budoucnosti a varuje národ, aby nevolil Andreje Babiše.
Tak si říkám proč tak velký vlastenec jakým bezesporu T.G.M. byl nechal napsat dopis v angličtině? Nebo to byla iniciativa jeho syna Jana, toliko už o poznání menšího vlastence? Má pro to někdo racionální vysvětlení (a bez urážek, prosím...)?
než něco napíšete, zjistěte si pár informací
Masaryk prodělal v roce 1934 mrtvici. od té doby začal do své řeči zahrnovat i angličtinu, kterou používal když se bavil se ženou. Zřejmě proto
Taková poslední slova nestojí za přečtení. Ale zdá se, že na sklonku života už Masaryk na víc neměl.
A má pravdu. 90% národa českýho jsou blbci.
Na Zemana jsme se za to zlobili.....
Gigantova prázdná slovíčka.
To by mě zajímalo co byste vypotil po mrtvici vy. Nic ve zlém.
Zajimavy prehled jmen, kteri maji statem placene dobre trafiky, badanim o nicem. Pochopitelne jeste lepe se maji ti paraziti z ustavu na vyzkum komunismu, nebo jak se to jmenuje. Tam dokonce valci mezi sebou o lepsi pozice v te trafice.
Prostě chcete aby se o vás šmejdech moc nevědělo a nemluvilo.
Kdyby věděl, že hlavní postavou při otevírání obálky bude komunista - ideolog, napsal by tam určitě něco jiného - nelichotivého.
On tam bude Skála,Konečná,Semelová ,Babiš ,Zeman nebo kdo?