Když jsem našel tento článek, tak se mi ulevilo.
Proč? Viděl jsem jezdit na "Jižňáky" hasiče, i auto s výsuvným žebříkem, lekl jsem se, že hoří nějaký panelák... Takže tohle je ta lepší varianta, i když legrace určitě také ne.
Zase nějaké lajdáctví. Střechy dnes dělá kdejaký exot. SÚIP kontroluje jen stínově. IPB virtuálně. Jsou to povaleči.
Tak už jen zavolejte vyšetřovatelům a můžou to uzavřít.
Co oprava a rekonstrukce, to požár. Asi tu práci provádějí lidé, kteří mají v hubě cigáro, v ruce svářečku a vymějují dřevěný podhled.
Oni asi nemají v hubě cigáro, ale v ruce hořák a vedle propanbutanovou láhev. Jestli tam pokládají asfaltovou lepenku no tak ta se musí ve spojích pořádně prohřát plamenem, aby tam pak nezatýkalo. Chytlo asi přitom něco, co nemělo a je z toho požár.
Rychločtením titulku jsem to přečet jako "Požár na střední"
A začal jsem jsem uvažovat proč se o slasher komedii píše na titulní staně..
Byl zádumčivý, nabádal spolužáky ať nechodí do školy. Další stránky třídní knihy jsou ohořelé.
Je dobré znamení, že Čechy cimrmanovský humor neopouští i při tragických událostech. A to říkám jako Čech, co žije na Moravě a jmenuje se Rakušan...
Za mé mladosti, tedy 70, 80 léta jsem té svini (budově, barabizně na Proseku v Praze) taky přál, aby shořela. Stejně tam byly jen "soušky- učky" a to vzdělání od nich bylo řekněme z 80% k ničemu.
Obvyklá praxe. Při opravě střechy vyhořel celý objekt. Asi obvyklý spěch při nahřívání ipy plynovým hořákem.
Určitě Rusové, za to můžou Rusové. 🤣
Nebo, že by Okamura s Babišem?
No, on ti Turek s Rajchlem je v kurzu u liberálů. 🤣
U vás asi mohou Rusové i za to, že jste se narodil, že?
Třebas někdo podplatil z řad studentů 70 % slivovici zahraniční dělníky kteří tam pracují a majitelé firem jim platí málo ať zařídí co nejdříve další prázdniny
Září: je zádumčivý. Říjen: přinesl do školy benzín. Listopad: přinesl do školy sirky. Další stránky třídní knihy jsou bohužel ohořelé.