Masový vrah, syfilik a oni k němu vzhlížejí jak k bohu., nakonec SSSR nevydržel ani 75 let 🙂
Ještě k tomu Marxovi :
Během projevu v Londýně 22. ledna 1867 MARX veřejně prohlásil, že „Pro Evropu existuje pouze jediná alternativa. Buď asijský barbarismus z Moskvy exploduje kolem Evropy jako lavina, nebo musíme obnovit Polsko, postavit dvacet milionů hrdinů mezi nás a Asii a získat tak čas pro uskutečnění evropské sociální obrody.“ Rusko označil za zemi toužící po světovládě, která má civilizovanou vládu ovládající „barbarské masy“
Tam už je dávno replika z umělé hmoty. Nebo už měla být. Že ho dodnes nepohřbili, aby odpočíval v pokoji a neočumovaly ho už sto let davy, jsou ony boží mlýny. Zaslouží si to.
Jejich tajemná metoda je jednoduchá. Lenina už dávno někde zakopali a místo něho tam dali voskovou figurýnu. Kupředu levá, spátky ni krok.
Já jsem zamlada riskoval s tím, že jsem měl na olejničce nápis MAUZ - OLEUM.
Jste hrdina že
Šmankote, to zase vědátoři objevili Ameriku. Je přece známá věc, že tělesné schránky hluboce spirituálních bytostí, tzv. svatých, nepodléhají fyziologickým zákonům, tedy rozkladu jejich organických tkání...
jó, to bude ono
Tak Zeman se zkouší nabalzamovat per orallis ještě za života...
per os
Nechutné a nedůstojné.
Je zajímavé,že nebalzamovali i jiné zločince...
nechápu jak na takovej komentar muze nekdo dat zleho smajlika
Dokázali to tak, že je Lenin celý z vosku.
V Mauzoleu jsem byl v roce 2018, figurinu s podobou Lenina jsem tam viděl. Tu zelenou plíseň pod pravým uchem, která je na fotu, už neměla.