1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Masový vrah, syfilik a oni k němu vzhlížejí jak k bohu., nakonec SSSR nevydržel ani 75 let 🙂

Ještě k tomu Marxovi :

Během projevu v Londýně 22. ledna 1867 MARX veřejně prohlásil, že „Pro Evropu existuje pouze jediná alternativa. Buď asijský barbarismus z Moskvy exploduje kolem Evropy jako lavina, nebo musíme obnovit Polsko, postavit dvacet milionů hrdinů mezi nás a Asii a získat tak čas pro uskutečnění evropské sociální obrody.“ Rusko označil za zemi toužící po světovládě, která má civilizovanou vládu ovládající „barbarské masy“

32
Před 3 roky

Tam už je dávno replika z umělé hmoty. Nebo už měla být. Že ho dodnes nepohřbili, aby odpočíval v pokoji a neočumovaly ho už sto let davy, jsou ony boží mlýny. Zaslouží si to.

21
Před 3 roky

Jejich tajemná metoda je jednoduchá. Lenina už dávno někde zakopali a místo něho tam dali voskovou figurýnu. Kupředu levá, spátky ni krok.

34
Před 3 roky

Já jsem zamlada riskoval s tím, že jsem měl na olejničce nápis MAUZ - OLEUM.

15
Před 3 roky
Václav Kočka

Jste hrdina že

12
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Šmankote, to zase vědátoři objevili Ameriku. Je přece známá věc, že tělesné schránky hluboce spirituálních bytostí, tzv. svatých, nepodléhají fyziologickým zákonům, tedy rozkladu jejich organických tkání...

24
Před 3 roky
Leon

jó, to bude ono

8
Před 3 roky

Tak Zeman se zkouší nabalzamovat per orallis ještě za života...

8
Před 3 roky
Petr Procházka

per os

2
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Nechutné a nedůstojné.

12
Před 3 roky

Je zajímavé,že nebalzamovali i jiné zločince...

16
Před 3 roky
Marcel Svoboda

nechápu jak na takovej komentar muze nekdo dat zleho smajlika

5
Před 3 roky

Dokázali to tak, že je Lenin celý z vosku.

25
Před 3 roky

V Mauzoleu jsem byl v roce 2018, figurinu s podobou Lenina jsem tam viděl. Tu zelenou plíseň pod pravým uchem, která je na fotu, už neměla.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt