Hrozná hovadina. Ale když to chtějí, první, co by se mělo udělat, zveřejnit komplet platy všech státních úředníků, placených z našich daní. A v soukromých firmách je to jedno. Pokud si nějaký zaměstnanec myslí, že má na víc, a chce víc peněz, může jít o dům dál. Jenže ve státní sféře se to druží jak mouchy na mucholapce, je jedno, jaké jsou podávané výkony, vlastně většinou i peníze, hlavně že je možnost se válet ve stáním 🙂.
Platy ústavních činitelů se snad zveřejňují, ale státní sféra, to si nejsem jistý, ale občas se probírají plat a odměny některých ministerských pracovníků, tak si myslím, že si může platy ve státní sféře může každý zjistit. Aspoň na dotaz, pokud to není někde přímo k nahlédnutí. Jen jsem mrknul na Statistický. úřad: "Loni stát vyplácel podle závěrečného účtu 477 178 zaměstnaneckých míst, letos jejich rozpočtovaný počet vzrostl na 499 056, ale pro příští rok má klesnout na 487 668. Průměrný hrubý měsíční plat ve státním sektoru loni vzrostl o 701 korun na 42 081 Kč.
Bože, to je nesmysl... Proč by měly firmy najímat někoho speciálně na vysvětlování??? Stačí na to pár vteřin zaměstnavatelova času. "Bere o pět víc než ty, rozdíl dělá výkonnostní složka." Hotovo. Když bude hovornější, tak snad ještě "Dělá hromadu přesčasů," nebo "Má efektivnější systém práce než ty."
A říct mi tohle zaměstnavatel, prostě se zamyslím, jestli můžu podávat lepší výkon a jestli mi ty prachy stojí za větší stres.
Není třeba z toho dělat kovbojku. Akorát zaséváte hysterii a špatné vztahy na pracovištích. Ano, VY, ne ta nová povinnost.
Je vidět, že vůbec netušíte, jak fungují interpersonální vztahy na pracovištích a zvláště pokud jde mzdy (platy) a speciálně tam, kde jsou 95% zaměstnanců ženy. Jestli něco zanese hysterii a špatné vztahy mezi zaměstnanci. tak je to právě zamýšlená právní úprava. Právě názory jaké je ten Váš, jsou ty nejvíce škodlivé.
No, lze to brát i z druhé strany. Je to umělé vyvolaný tlak na růst mezd, aby se tržně zařízly firmy s malou produktivitou práce. Vůbec to není o tom, že dva lidi na stejné pozici musí brát stejně, ale že dva lidi odvádějící stejnou práci by měli brát stejně. Podstatný rozdíl.
S předem známym rozpětím výše mzdy v inzerátu je to stejné. Nikdo neříká, že člověka nemůžete nabrat za víc, ale že pokud splňuje podmínky v inzerátu, má dostat minimálně, co tam je pokud ho přijměte.
Největší problém bude pro firmy obhájit v čem je Franta lepší než Lojza, protože velmi často to neví ani jejich nadřízení.
Když byl západ ještě tím západem, kam jsme se po revoluci těšili, tak bylo všeobecně známé, že dvě věci jsou tam vrcholem neslušnosti. 1. ptát se, kolik bereš a za 2. ptát se, koho volíš. Každému je jednoduše houby po tom, kolik dal majitel firmy na mzdě Frantovi, s kterým třeba navíc léta kamarádí, a kolik dal Pepovi, kterého přijal před třemi lety, neznal jej, a jeho práce a mzda za ní je ryzím výsledkem nabídky a poptávky. Nelíbí se, může Pepa jít. Sám, nebo na základě zániku pozice (či něčeho, co se vždycky najde), ono to takhle bude asi dost často dopadat, jestli se to začne uplatňovat.
Zase ve státech a na Ukraině je běžná první otázka na mzdu, kolik bereš 😄
To je neco pro zavistivy nemakacenka, to tu budou souhlasne bzucet volici ANO a SPD.
Vsem ostatnim je jasne, ze tudy cesta rozhodne nevede. Lide podavaji individualni vykony a take proto maji individualni plat.
Co se jít léčit?? Babiš vás určitě budí i v noci.
Já už svojí výplatní pásku nechávám na stole,kolegyně má záchvat když ho nevidí . A teď když ji ho ukazují je naštvaná ještě víc,mám o dvě stovky víc než ona. Tak nevím co mám dělat.
No, ono se blbe vysvětluje, že kolega má větší plat, protože dělá práci za šéfa, má zahradu, na kterou ho zve a nosí švestičky, nepracuje tolik, tak má víc času na chození za šéfem, lezení do někam a pochlebování a pomlouvání kolegů...
A proč, pokud jsem šéf a firma je moje, je na mně kolik komu dám. A není důvod se z toho někomu zpovídat. Pokud firma moje není, např. státní zaměstnanci, máme tu tabulkový systém.
Není to šílený nápad. Zamlčování výplat je nástroj korporátu k držení nízkých výplat a častěji je to bráno jako trestání loajálních zaměstnanců. Hovořit tak o platech mezi zaměstnanci je potřeba.
A hlavně se zjistí že váš kolega říťomil co donáší vedoucímu má větší plat a o kolik. Toho se šéfové bojí že přijdou o své informátory.
Jsem už tak trochu pamětník, tak si pamatuji, že platy nebývaly tajné, ale ani nebyla povinnost je sdělovat, myslím že ideální nastavení. Pokud už bude sdělování povinnost tak jednoznačně základ platu na stejné pozici (ne plat konkrétního člověka, to je myslím i zamýšlené daným zákonem) - to přece není problém - pohyblivá složka je tu proto, aby se ohodnotily rozdíly ve výkonu, praxi a schopnostech... , ta je individuální a do povinného sdělení nepatří. A to proto, že každý měsíc může být jiná. Vše tedy je pouze ve správném nastavení odměňování a to je ve soustě firem již dnes nastaveno. I v základní platu bývá zohledněna praxe, vzdělání apod. - je to jednoduše zdůvodnitelné tak nebude zdrojem problémů. Bouře ve lžičce vody. Ozývají se zejména ti, kteří se bojí, že jejich plat je nezdůvodnitelný. Já se o platy svých kolegů nikdy nezajímal, přesto jsem se je dříve či později většinou dozvěděl, ale nikdy mě ani nenapadlo tím někde argumentovat. Bylo na mě zda mi to vadí, pokud ano hledal jsem jinde - a vždy našel. Kde vidíte problém.
Souhlasím s Vámi, když se jedná o platy - konečně ty jsou dány tabulkami a platí pro státní sféru a myslím si, že je zcela v pořádku, když budou všichni vědět, kolik dostává úředník a především politik z našich daní. Ale co se týká soukromého sektoru a mezd je to zcela mimo. V soukromých firmách je mzda dána dohodou mezi zaměstnavatelem a uchazečem o zaměstnání, resp. zaměstnancem a tato dohoda by měla být tajná, protože je to smluvní vztah mezi dvěma svéprávnými subjekty a do toho nikomu nic není. To by za chvíli mohli rovnostáři požadovat, aby byly veřejné třeba smlouvy o hypotékách nebo půjčkách ... přeci (podle stejné úvahy) by bylo spravedlivé, abych měl stejný úrok jako soused 🙂 ... a tak by se dalo pokračovat ... třeba bychom měli sdělovat, kolik vydáváme za oblečení na své děti ... a když někdo vydá víc, tak by mu to měl stát dorovnat nebo zakázat tomu druhému, aby své dítě oblékal za víc peněz ... prostě další ptákovina, který vymyslel vymatlaný úřednický mozek (a ještě vymatlanější mozky našich politiků to pak v parlamentu schválí) placený z našich daní ...
Měl jsem souseda který se vrátil po dvadvaceti letech emigrace ze Švýcarska.Zarazilo mě od něj hodně věcí,těba nedělat hluk v neděli,sekačky,cirgulárky atd.což je dnes zažité i tady.Ale pokud by zveřejnil svůj plat nebo plat kolegy,dostal by pravděpodobně výpověď.A protže je nám závist vlastní,doporučuji odchod z EU.Jestli to zase není nějaká kachna s těma platama.