Dosud to je tajné a je to dobře, jednoduchý příklad .Děláte za dvacet tisíc,najdete práci za dvacet pět ,budete se radovat ze máte o pět tisíc víc na útratu a jste spokojený.No a teď se dozvíte že člověk který tam dělá léta má o deset víc .No a jste naštvání,přitom ten člověk který tam dělá léta má zkušenosti a firmu pomáhal budovat.Myslim že toto je od státu další podraz jak zase rozeštvat lidi.
Ano daný základní plat na dané pozici ,aby měli stejný a věděli o tom je v pořádku. Pak je tady pohyblivá složka mzdy ,,prémie,, a ty by měly být individuální. Děláš více dostaneš více. A to jestli dostanu vyšší osobní ohodnocení ,už nikoho zajímat nemusí.
Tak to je vzhledem k udržení dobrých vztahů na pracovišti dobrá blbina. Kdysi jsem dělala ve firmě, kde bylo zakázáno prozrazovat plat. A šéf řekl, že pokud někdo přijde s tím, že druhý má víc, sebere peníze jemu. A bylo to tak v pořádku. Pokud chce mít někdo stejný plat s ostatními, ať jde dělat za tabulkový plat.
Ono by stačilo, kdyby toto zveřejňovaly úřady...Kamarádíčci se šéfem by měli co vysvětlovat. 🙂 Soukromé firmy jsou soukromé a mohou zaměstnávat kohokoli, nebo třeba nemusí zaměstnávat nikoho, je to jejich rozhodnutí.
Je to jejich rozhodnutí a chtěla bych vidět zaměstnance kterému nebude vadit, že za stejnou práci jiný dostává větší plat než on sám. Logické je, že každému bude vadit menší plat pokud dělám stejně jako jiný! To by byl člověk sám proti sobě kdyby si řekl mě to nevadí! 🤭🤭
Podle mě je to správné a spravedlivé, ale u soukromých firem si nejsem jistý...V případě státní sféry jsem pro. Nechápu, proč by měl mít zaměstnanec na stejné pozici vyšší osobní příplatek za stejnou práci jen proto, že je s vedoucím větší kamarád...To je má osobní zkušenost...
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Nefachčenka a anální lezci se bojí, že kolegové budou vědět, za jaký peníze ku...í práci ostatním? To je moc dobře. Hodně se pročistí a s..ě vedoucí budou mít chvilku sevřenou zádel. Schopní pracovníci a schopní vedoucí se nebojí :-)
No, tak se holt pozice přejmenují, budou se jmenovat operátor 1, operátor 2, namísto 120 operátorů budete mít operátora 1- 120. Nikdo nebude na stejné pozici a dozví se ho..o 🙂))
Jistě existuje mnoho sofistikovanějších řešení, ale z principu by to mohlo fungovat 🙂
Češi si poradí. 🙂
🙂 🙂
zeptejte se na plat svého kolegy- no proč bych to dělala ? , důležitá je moje mzda a pokud se domnívám, že je nízká mohu vyjednávat či odejít. jednoduché.
Rozumný názor.
Nechápu, proč bych se měl zajímat o plat nějakého kolegy. Mě zajímá můj plat. Jak se mi zlepší výkon nebo nálada, když budu vedet, že soused ve vedlejší kanceláři bere o dvě stovky víc nebo míň?
A co na to řekne GDPR, slavný projekt EU který stál spoustu peněz, papírování a v podstatě je úplně k ničemu.
Je to další zásah státu do vztahu zaměstnanec-zaměstnavatel, který by měl být zásadně bilaterální a nikomu jinému by po tom nemělo nic být.