1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Myslím si, že se vždy najde cesta. Na stejné pozici, bude mít každý "individuální" pracovní náplň a už může mít i "individuální" ohodnocení. Takže to bude zase jako každý jejich výtvor jenom paskvil.

4
Před 1 rokem

Nyní je nejhorší to, že nový zaměstnanec, kterého vy zaučujete bere víc než vy! To se snad touto úpravou změní.

10
Před 1 rokem
Bertik Malý

že neumíte ocenit svoji práci je váš problém :-)

Pokud chceme rovné peněžní příležitosti za stejnou práci, tak máme mít nárok vědět, kolik bere náš kolega!

24
Před 1 rokemUpraveno
Markéta Štičková

To chcete mozna vy…. Doporucuji statni sektor s tabulkovymi platy. Osobne napr. nevidim duvod, aby nekdo vedel muj plat. A je mi uplne ukradene kolik bere Pepa vedle… Muj plat si vyjednavam na zaklade toho, na kolik se cenim sam v porovnani jakym jsem prinosem pro firmu. Pokud jsem s platem spokojen tak jsem spokojen… pokud ne, tak si vyjednam zvyseni nebo plan na zaklade ceho budu mit zvyseni. Pokud to nejde, kouknu se na nabidky mimo firmu. Bohuzel toto je typicke cechacstvi, kde mnohem jednodussi je lezt do cizich veci nez si zamest pred vlastnim prahem

37
Před 1 rokem

Já myslím, že EU neříká zveřejnit plat kolegy, ale plat na určité pozici. Což neznamená, že dotyčný ty peníze má.

3
Před 1 rokem

Vsak je to spravne, ja bych se prvne dotazovala proc plati tak malo vsem a proc ne jako v Rakousku kdyz uz mame ty zapadni ceny 😄

4
Před 1 rokem

Dobrý úmysl, jak stále více a více, rozeštvávat lidí. Nebudou mít čas, na kritiku vlády.

2
Před 1 rokem

To už tady jednou bylo a přineslo to jen zlo.Tak se to zakázalo a znova se to otevře? A proč?

Před 1 rokem

Jediné správné je jako obvykle ani nenařizovat, ani nezakazovat.

Smrk dotacím a regulacím!

Před 1 rokem

Budu se honit a ten lempl vedle bude brát víc než já. Tůhle.

2
Před 1 rokem
Michal Fiala

Však to se teď klidně děje jen o tom zatím nevíte..

9
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Hurá, konečně slušná kritika.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt