1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Jen nechápu to fotku. Proč je tam sádlo? Asi to měl být článek o tom, jak správně nakrájet sádlo a jak ho vyškvařit? Třeba úřadoval šotek a prohodil fotky.🤣🤣🤣

1
Před 2 roky

Vážně má to maso zůstat mrazivé po celou dobu rozmražování? A pomůže tomu výměna ochlazené vody za čerstvou, teplejší? Asi mám mezery ve fyzice, nebo že by autor? 😉

12
Před 2 roky
Vlastimil Hanák

A ještě nevím, jak mám z mraženého masa vytlačit co nejvíc vody! Dobrý blábol celý článek 🙂

13
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

No holt každý máme svůj postup a zdá se, že žádná zvýšená úmrtnost obyvatelstva zaznamenána nebyla.

Pobavila mě rada vytlačit ze sáčku co nejvíc vody. Ale jo, každý je chybující. Zkuste to vzít s humorem.

3
Před 2 roky

Viděla jsem rozmražovat v létě maso na sluníčku. / zabalené v igelitu/

4
Před 2 roky
Marta Váňová

Kde leží... ta rodina?

2
Před 2 roky

Jaké mikroorganismy, maso se přeci po rozmražení tepelně upravuje, nebo ho snad jíte po rozmražení syrové!!!!!!!!!!!!!!!!

3
Před 2 roky

samej chytrolín ktery neví o mase vubec nic

3
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt