Jen nechápu to fotku. Proč je tam sádlo? Asi to měl být článek o tom, jak správně nakrájet sádlo a jak ho vyškvařit? Třeba úřadoval šotek a prohodil fotky.🤣🤣🤣
Vážně má to maso zůstat mrazivé po celou dobu rozmražování? A pomůže tomu výměna ochlazené vody za čerstvou, teplejší? Asi mám mezery ve fyzice, nebo že by autor? 😉
A ještě nevím, jak mám z mraženého masa vytlačit co nejvíc vody! Dobrý blábol celý článek 🙂
No holt každý máme svůj postup a zdá se, že žádná zvýšená úmrtnost obyvatelstva zaznamenána nebyla.
Pobavila mě rada vytlačit ze sáčku co nejvíc vody. Ale jo, každý je chybující. Zkuste to vzít s humorem.
Viděla jsem rozmražovat v létě maso na sluníčku. / zabalené v igelitu/
Kde leží... ta rodina?
Jaké mikroorganismy, maso se přeci po rozmražení tepelně upravuje, nebo ho snad jíte po rozmražení syrové!!!!!!!!!!!!!!!!
samej chytrolín ktery neví o mase vubec nic