1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

Už jsem se obávala, že se na staré a smradlavé vyžírky státního rozpočtu, rozuměj seniory, zapomnělo. Autorka článku to naštěstí vzala na sebe a varuje všechny voňavé. Zapomněla podotknout, že se páchne už od čtyřiceti. To říkal zase jiný článek na síti.

P.S. Jako správný smradoch odcházím do sauny. Zítra do bazénu. A za pár dní do lázní. A to všechno hradím z důchodu, heč!

44
Před 1 rokem
Marie Doleželová

Autorka nepáchne od čtyřiceti, ale od narození.

26
Před 1 rokemUpraveno

To je do nebevolající, jak se tady senioři ponižující. Jestli vám smrdí, tak si na to vzpomeňte, až bute taky stáří a nebude to dlouho trvat. Ego některých redaktorů je humus a ten smrdí mnohem více! A co lidi co se nemyjí a spodní prádlo nosí do roztrhání, ženy které mají měsíčky, nemocní lidé, lidé co kouří, jako fabriky, co feťáci, takto mohu pokračovat dál a dál ve výčtu smradlavých lidí. Také je tu budete linčovat?

16
Před 1 rokem
Jitka

Nevím, co vám hnulo žlučí, normální článek, kde popsali důvody typického odéru starších lidí. Nikde jsem se nedočetl nějaké dehonestace.

17
Před 1 rokem

Jak se krásně říká: " Jinak voní seno koním a jinak zamilovaným." Můj dědoušek krásně voněl dýmkou, babička tím, co právě pekla dobrého.

45
Před 1 rokem

Typický zápach naftalínu.....Znám ho leda z dětství, kdy jsme bydleli v sousedství sběrných surovin, kde vykupovali i kůže. A to už nějakou desítku let bude. Dnes už to nikdo nepoužívá, právě proto, že to smrdí. To je zase hloupost.

33
Před 1 rokem
Jitka Klinska

Od hlupačky nelze čekat nic jiného než hloupost.

16
Před 1 rokem

Ale opravdu už běžte do.....mí rodiče se dožili skoro 90 a nikdy by nezanedbali hygienu. Takové články pořád dokola někoho dehonestují, fuj novinářská žumpa smrdí. 🙁

67
Před 1 rokem

Nevim,moje mamka nikdy nezapachala,ani v 80.letech,ovsem kazdopadne kazdy den se sprchovala a obcas jsem ji sprejovala parfemem pro alergiky,vrz alkoholu,ani moje babca nezapachala,o obe jsem se starala

5
Před 1 rokem

Pročetl jsem si komentáře a kolik se najde způsobů nepochopení odborného výkladu,to jsem se až podivil. Kolik rozmanitosti, kolik variant tuposti se sejde na jednom místě, musím všem poděkovat, jak jsem se zase poučil ;o)

25
Před 1 rokem
Miroslav Novotný

Nic si z toho nedělejte.

2
Před 1 rokem

Dámo Šmatlavová - máte vůbec rodiče, že takhle píšete o seniorech.i vy budete jednou stará.Zatím kolem mě zapáchají mladí kteří pot překrývají všelijakými spreji hlavně po ránu v Mhd když jedou do škol.

7
Před 1 rokem

Všichni diskutující si prosím vygooglujte : Ten pach se nazývá Nonenal . Pach stáří je pro většinu lidí nepříjemný. Nejedná se přitom o zanedbanou hygienu. Za tento snadno rozpoznatelný pach údajně může nenasycený aldehyd 2-nonenal, který způsobuje změny tělesného pachu v průběhu stárnutí.

11
Před 1 rokem
Marcela Tymichová

Děkuji za věcný komentář v tom hnoji osočování, který tu převládá.

Je to ale marné. Cokoliv, co se napíše, je pro ně útok na důchodce.

Nejbizarnější, co jsem v poslední době zaznamenala byli "chudáci důchodci", co si postavili načerno chaty a úřad to teď zjistil a mají malér.

Bohužel jim nedochází, že přesně těmito výroky o "útocích", "napadání" či "okrádání" sami vyvolávají averzi vůči seniorům - většina z nich o sebenaplňujícím proroctví neslyšela nebo není schopna jej na tento případ vztáhnout ☹️.

8
Před 1 rokem

To je pěkná blbost pokud se i starší lidé sprchuji ráno a večer tak vůbec nezapachaji ale ti co se jenom otřou ziňkou tak ano to je nedostatek hygieny něco o tom.vim dělám.12 pečovatelku

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt