1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Paní Šmatlavová, nešmatlejte takové hlouposti... že by "podle sebe soudím tebe"?

10
Před 1 rokem

Proboha, najděte si už jiné téma😥

43
Před 1 rokem

V Japonsku se lidé k pachu staroby staví velmi odmítavě. Mají pro něj dokonce speciální název Kareishu.

6
Před 1 rokem

Šmatlava,už se mi hnusí jen to jméno.Co s tím???Napíšeme něco o vás!!?

16
Před 1 rokem

Opravdu jde o zápach? Takže stáří páchne? No, není to třeba tak, že jsou cítit stářím?

5
Před 1 rokem

Starší lidé nepáchnou, pokud nejsou špindírové, ale to samé platí i o mladých

9
Před 1 rokem

Velmi mne potěšilo, že stal jsem se " vlastníkem speciálního pachu ".🤗

17
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
Jiří Piszczek

Člověk si má věcí, včetně oděvů vážit a nevyhazovat je.

V rámci úklidu jsem navštívil půdu našeho domku, kde po otevření jedné starší zde odstavené skříně jsem nalezl značné množství oděvů po našem věkem pošlém dědouškovi.

Pravda bylo trochu omšelé, ale vzhledem k tomu, že obdobný styl opět přichází do módy, tak se hodí. A hned jsem v trochu ošuntělém svrchníku vyrazil na procházku městem. A abych působil elegantně dozdobil jsem se i kloboukem, který měl děd zvláště rád.

A jak letošní zima nebyla tak mrazivá, tak procházeje se a na jedné křižovatce, čekaje v davu na zelenou na semafóru jsem na chvilku klobouček z hlavy sejmul a drže jej v ruce jsem si kapesníčkem otíral trochu opocené čelo.

A jak jsem tak držel ten klobouček, najednou od spolustojících mi v tom kloboučku přistály nějaké drobné mince, ba dokonce i několik bankovek.

Takže úspora na ošacení se i v tomto ohledu určitě vyplatí.

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt