To je zase blábol. Špek se jedl od jakživa ale špek ne to co ted nabízí . Vozil jsem si ze slovenska domácí špek 5-6 cm vysoký který se pomalu roztíral jako máslo. Ale to už je 40 let. Dnes špek pomalu nejde ukrojit jak je to tvrdé. A indiáni a na severu jedni hodně sušené maso a stačilo trochu k nasycení. Dnes sušit maso z krávy - utrpení.
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Josef Jeřábek
To je zase blábol. Špek se jedl od jakživa ale špek ne to co ted nabízí . Vozil jsem si ze slovenska domácí špek 5-6 cm vysoký který se pomalu roztíral jako máslo. Ale to už je 40 let. Dnes špek pomalu nejde ukrojit jak je to tvrdé. A indiáni a na severu jedni hodně sušené maso a stačilo trochu k nasycení. Dnes sušit maso z krávy - utrpení.