1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Život mě naučil jedné podstatné věci.VĚŘÍM jen tomu co vidím na vlastní oči a slyším na vlastní uši.

Těžko soudit,v každé rodině jsou rozepře ALE tohle je také o naší bohužel rozkradené ,rozvrácené zemi a lhářům kam jen oko pohlédne.

Čím se živí AB mladší jsou jen dohady.Jak je na tom zdravotně opět dohady.

Tohle pochopí jen člověk který prožil něco podobného a proto,bych byla opatrná v soudech.

6
Před 3 roky

Dosáhne pouze toho, že na něj otec zanevře. No ale vlastně chodí s Kaldou na pivo tak ten jej adoptuje.

148
Před 3 roky
Lubomír Hanus

Nezanevře. Je to táta, řekne mu, že je hloupej.

46
Před 3 roky

Je to tu tak půl na půl. Jedni věří synovi, druzí otcovi Určitě každého věc, ale bez ohledu na to, kým je nebo kým si myslíte, že Babiš st. je, nechápu jednu věc

• už před lety o něm otec řekl, že je nemocný, že trpí schizofrenií a on ( Babiš ml. ) tvrdí, že to není pravda. Když to vezmu selským rozumem, tak já být v jeho situaci, tak první, co bych chtěl, tak - pokud by to nebyla pravda - to, abych se té nálepky schozofrenie zbavil. Myslím, že v celé Evropě je dost psychiatrů, kteří by ho mohli prozkoumat a relativně jednoduše tu diagnozu potvrdit nebo vyvrátit. Nic z toho Babiš mladší neudělal, a otázka je proč? Novináři ho té nálepky nezbaví.

A než se do mě pustíte jako do koblihy ... zklamu Vás, volit nechodím, jen jsem si zvykl přemýšlet o čemkoli, co do mě kdo hustí, včetně medií.

16
Před 3 roky
Nosek Jaroslav

Schizofrenie je nelečitelná a nejde se jí vůlí "zbavit".

11
Zobrazit další 4 reakce
Před 3 roky

O stavu Babiše ml.rozhodnou lekari- hlavně ve Švýcarsku. Zda byl nedobrovolně dotlačen na Krym, i co se týče zneužití Capiho hnízda. Snad jednou vyleze napovrch pravda. Ale Babiš ml se brání...proč by to dělal a vysvětloval veřejnosti, co mu jeho otec provedl? Nebere dle švýcarských lékařů prášky a je zdrav...tak jaký by měl důvod, jít proti otci,,? Ano, jediné, že by byl nemocny. A je nemocný?

3
Před 3 roky

Nezávidím Kalouskovi a Novotnému, až se jim to jednou všechno vrátí.

17
Před 3 roky

Je nechutne, ze opozice se nestiti ani sahnout na nemocneho syna, aby mohla plivnout na Babise.Je to ubohost.

21
Před 3 roky
Ladislav Aim

Na nej saha hlavne fotrik, proc pred rokem a neco pospichal hrat sachy a jinak ho ignoruje?

10
Před 3 roky

viděl jsem s ním rozhovor na YT, a přesvědčil mě že je docela dost nemocnej, a je naprosto jasný že bylo hodně snadný ho vtáhnout "investigativními novináři" a nějakou další sebrankou do týhle frašky

21
Před 3 roky

Může jít na policii a podat oznámení na cokoliv.Pokud vím, je v Česku.Za zámkem není, když pózuje s Kalouskem.Nikdo mu nebrání.

36
Před 3 roky
Martin Macek

Člověk si udělá představu co to je za člověka a polituje pana Babiše, že má něco takového v rodině.

6
Před 3 roky

Proč s tím Seznam Zprávy soustavně otravují. Ať si to vyřídí junior s otcem a komentátoři do toho nemusí zatahovat veřejnost. Ale známe tyto komentátory. Všechno se hodí.

4
Před 3 roky
Vlastislav Koderic

Nikdo vás nesmí nutit číst a zúčastňovat se zde.

4
Před 3 roky

Doporucuji kazdemu si ten podcast pozorne vyslechnout. Takhle preci dusevne zdravy clovek rozhodne nemluvi.

Je to velice podly pokus opozice ovlivnit predvolebni naladu a doufam , ze se jeji umysly do voleb totalne zhrouti.

18
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt