Život mě naučil jedné podstatné věci.VĚŘÍM jen tomu co vidím na vlastní oči a slyším na vlastní uši.
Těžko soudit,v každé rodině jsou rozepře ALE tohle je také o naší bohužel rozkradené ,rozvrácené zemi a lhářům kam jen oko pohlédne.
Čím se živí AB mladší jsou jen dohady.Jak je na tom zdravotně opět dohady.
Tohle pochopí jen člověk který prožil něco podobného a proto,bych byla opatrná v soudech.
Dosáhne pouze toho, že na něj otec zanevře. No ale vlastně chodí s Kaldou na pivo tak ten jej adoptuje.
Nezanevře. Je to táta, řekne mu, že je hloupej.
Je to tu tak půl na půl. Jedni věří synovi, druzí otcovi Určitě každého věc, ale bez ohledu na to, kým je nebo kým si myslíte, že Babiš st. je, nechápu jednu věc
A než se do mě pustíte jako do koblihy ... zklamu Vás, volit nechodím, jen jsem si zvykl přemýšlet o čemkoli, co do mě kdo hustí, včetně medií.
Schizofrenie je nelečitelná a nejde se jí vůlí "zbavit".
O stavu Babiše ml.rozhodnou lekari- hlavně ve Švýcarsku. Zda byl nedobrovolně dotlačen na Krym, i co se týče zneužití Capiho hnízda. Snad jednou vyleze napovrch pravda. Ale Babiš ml se brání...proč by to dělal a vysvětloval veřejnosti, co mu jeho otec provedl? Nebere dle švýcarských lékařů prášky a je zdrav...tak jaký by měl důvod, jít proti otci,,? Ano, jediné, že by byl nemocny. A je nemocný?
Nezávidím Kalouskovi a Novotnému, až se jim to jednou všechno vrátí.
Je nechutne, ze opozice se nestiti ani sahnout na nemocneho syna, aby mohla plivnout na Babise.Je to ubohost.
Na nej saha hlavne fotrik, proc pred rokem a neco pospichal hrat sachy a jinak ho ignoruje?
viděl jsem s ním rozhovor na YT, a přesvědčil mě že je docela dost nemocnej, a je naprosto jasný že bylo hodně snadný ho vtáhnout "investigativními novináři" a nějakou další sebrankou do týhle frašky
Může jít na policii a podat oznámení na cokoliv.Pokud vím, je v Česku.Za zámkem není, když pózuje s Kalouskem.Nikdo mu nebrání.
Člověk si udělá představu co to je za člověka a polituje pana Babiše, že má něco takového v rodině.
Proč s tím Seznam Zprávy soustavně otravují. Ať si to vyřídí junior s otcem a komentátoři do toho nemusí zatahovat veřejnost. Ale známe tyto komentátory. Všechno se hodí.
Nikdo vás nesmí nutit číst a zúčastňovat se zde.
Doporucuji kazdemu si ten podcast pozorne vyslechnout. Takhle preci dusevne zdravy clovek rozhodne nemluvi.
Je to velice podly pokus opozice ovlivnit predvolebni naladu a doufam , ze se jeji umysly do voleb totalne zhrouti.