Jojo, kde jsou ty časy, kdy nám náš milovaný pan prezident, tehdy premiér, prozradil, že pro politiky by měla vždy platit premsumpce viny. Teď i kdyby starý Bureš někoho v televizi v přímém přenosu "odkrágloval", těch 30% jeho věřících by stejně řeklo, že to je kampaň a že jejich milovaný Andrej je nejlepší a zase jim příští rok zvedne důchody... 🙁
přesně tak
Kdo aspoň něco ví o schizofrenii, tak ví, že tato nemoc je trvalá a nevyléčitelná. Může se léčbou držet v určitých mezích, aby pacient nebyl nebezpečný sobě a okolí. Pokud mladý Babiš říká, že nebere léky, tak asi tak, jak Zemanovi odešla cukrovka. Tak mu odešla, že ani už nechodí, důsledkem zhoršeného diabetu.Mladý Babiš pokud byl roky pod léčbou nějakou dobu, tak se chvíli může držet, o to horší pak bude pád až se nemoc rozjede. Že by si lékaři dovolili diagnostikovat někomu schizfrenii, tak to by bylo na zákaz vykonávání lék. profese a proto k této možnosti jsem skeptická. Ml. Babiš nemá náhled na chorobu jako 90 proc. těchto pacientů. Proč přestal dělat špičkového voj. pilota? Právě asi proto, že podstupují přísné psych. testy a tam zřejmě choroba byla zjištěna. Nikde nepracuje od té doby a to také o něčem svědčí.
Slyšel jsem část rozhovoru s mladým Babišem a je jasné, že lže, nenaučili ho celý text co mu připravili. Pletli se mu datumy atd.
Vam se plete zase pravopis .
Pokud nebere léky na schizofrenii, tak je to velký malér.
Fandím vám juniore....než takového otce,to raději ze skumavky...👍🙂
Jestli hraje za Spartu, tak mu taky fandím. Ale potkat ho někde bych raději nechtěl 😁
tak nevím, jestli to že "léky na schizofrenii už neberu" je dobrá zpráva nebo chyba. A to už úplně pominu to, že oči mu otevřeli jistí lidé na sociálních sítích 😄.
Na druhou stranu jak vidím v diskuzích, své odbyté vzdělání si na sociálních sítích rozvíjí půlka české populace, takže žádný div.
Ale tak klidně si zobněte...
Nevím, kolik se musely ty politické slepence poskládat, aby tohoto klučinu uplatili a aby vypovídal těsně před volbami ty svoje slátaniny. Pokud je každý z vás, kteří to tady kritizujete a odsuzujete p. Babiše trochu inteligentní, pak je vám jasné, že za tím stojí úplně něco jiného. Pan Babiš junior je legitimní syn p. Babiše seniora a tudíž se na něj vztahují dědické zákony. Ukažte mi člověka, který je normální a bude mít za několik let možnost zdědit desítky miliard, aby udělal toto. Jedině nesvéprávný člověk nebo má nějakou špínu za nehtama tento klučina. Možná ho pro něco otec vydědil a on nemá co ztratit, proto hraje tuto kartu. To nikdo z nás neví, ale kdo z vás by se zbavil možnosti zdědit miliardy? Kdo, ukažte mi někoho.
nemocný člověk, kterým někdo manipuluje ..........
Já to čtu tak, že Andrejovi se brzy vrátí jeho "ukázkové" chování k vlastnímu synovi.
Aneb, jak praví přísloví "kdo s čím zachází, s tím také schází".
Rád bych zde přítomným soudruhům připomněl, že v Sovětském Svazu, kdo nesouhlasil s režimem, nebo měl vlastní názor, byla u něj stanovena diagnóza psychicky nemocného člověka(schizofrenie) Babiš senior obvinil, syna, že je s ním mamipulovano což vyvrátila švýcarská prokuratura. Najde se zde někdo, kdo bude tvrdit, že jsou švýcaři zkorumpovaní, nebo že chtějí ovlivnit volby v ČR?😁😄
Huberte, dej si druhe kolo a napis presne vyjadreni svycarskych organu....zatim jses vedle jak Kalousek s ekonomikou.
Dejte temu několik měsíců a Babiše mladšího postihne nějaká "nehoda". 🙃
Důvod , když do teď nic ???